- 12,094
- 10,406
- 113
Hastalık yaşayan varlıklar için hastalığı tadan herseyin para olmadığını sağlığın en büyük varlık olduğunun bilincine varırIns gecer dost en kısa sürede hastalıktan nefret ediyorum ama hayat işte yoruyor insanı
Hastalık yaşayan varlıklar için hastalığı tadan herseyin para olmadığını sağlığın en büyük varlık olduğunun bilincine varırIns gecer dost en kısa sürede hastalıktan nefret ediyorum ama hayat işte yoruyor insanı
Saflık bâkidir puajjaIş attik yedin atam eskisi gibisin valla kolay inaniyorsun puhaa
Misal firavun un omru boyunca başi dahi agirmamis ve kendini ilah ilan etmişti hasa ve kellaHastalık yaşayan varlıklar için hastalığı tadan herseyin para olmadığını sağlığın en büyük varlık olduğunun bilincine varır
Birisi doktor birisi filozof konunun kaliteye bakHastalık yaşayan varlıklar için hastalığı tadan herseyin para olmadığını sağlığın en büyük varlık olduğunun bilincine varır
Hangisi bu II.Ramses mi hagsgsMisal firavun un omru boyunca başi dahi agirmamis ve kendini ilah ilan etmişti hasa ve kella
Valla bilmiyorum ki hz musanın firavunu iste ole okumuştum ben bi zamanlarHangisi bu II.Ramses mi hagsgs
II.Ramses severiz tarih hshsdhsValla bilmiyorum ki hz musanın firavunu iste ole okumuştum ben bi zamanlar
Kumar helal midirDomuz eti yemek haramdır
Onu bilmeyen yokki zaten puhaaDomuz eti yemek haramdır
Ne alkasi var konunun kumarla kardeşim. Domuz eti binlerce yıldır haramKumar helal midir
Valla ben tarih felan okumadım da zamanin da çok dini kitap okumustum çok bilgi edindim daha sonra nasil olduysa bu bataklığa düştüm puhaaII.Ramses severiz tarih hshsdhs
Nurunu kaymetmissin malesefValla ben tarih felan okumadım da zamanin da çok dini kitap okumustum çok bilgi edindim daha sonra nasil olduysa bu bataklığa düştüm puhaa
Kumar geçen yıl haram olmaya başladıNe alkasi var konunun kumarla kardeşim. Domuz eti binlerce yıldır haram
Kumar domuz haramdir dost biz de oynuyoruz maalesefNe alkasi var konunun kumarla kardeşim. Domuz eti binlerce yıldır haram
Bi vurgun yapıp Hac yapıp jübile yi yapicazValla ben tarih felan okumadım da zamanin da çok dini kitap okumustum çok bilgi edindim daha sonra nasil olduysa bu bataklığa düştüm puhaa
Sen önce kıbleye don 5 vakit namaz kil kafi senin için puhaaBi vurgun yapıp Hac yapıp jübile yi yapicaz
Binlerce yıl önce kumar yoktu. İnsanlar açlıktan karnına taş bağlıyordu kumarı mi düşünecekterKumar geçen yıl haram olmaya başladı
Bizde açlıktan taş bağlıyorız ama burdayız pyayahBinlerce yıl önce kumar yoktu. İnsanlar açlıktan karnına taş bağlıyordu kumarı mi düşünecekter