Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,722
25,585
113
Kredi çekip yine kendi odemicekmi zaten 20 güne düğün yapacak bi şekilde parayi bulur zaten
Ne alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabi
Kaldı ki 2 farklı site attım sana
Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,097
13,054
113
Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅
Atam 3 farklı isimle gelip 300 500 kapsak ne güzel olur bee:)

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,615
21,331
113
İyide alintiladigin şeyle bu yazdığın ne alakası var la ? Birayı fazla mı kaçırdın 😂