- 24,761
- 25,613
- 113
Sende dene belki sende 50-100 bin olurBişey değil. Bu da son mesajim olsun
Sende dene belki sende 50-100 bin olurBişey değil. Bu da son mesajim olsun
Ne alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabiSende dene belki sende 50-100 bin olur
Kim çıkarmıs işte benim de 100kkya çıkrmam lazım ama 10 olunca oyundan attı beni çıkaran kimNe alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabi
Kaldı ki 2 farklı site attım sana
Bak sağ üsteNe alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabi
Çıksa ne olacak atam bos is degilmiKim çıkarmıs işte benim de 100kkya çıkrmam lazım ama 10 olunca oyundan attı beni çıkaran kim
Yok benim içinn değiL işte boş iş bana o bakiye görüntüsü lazım puahahÇıksa ne olacak atam bos is degilmi
sen salihi tanımamıssın oradaki bakiyeyi bankaya referans gösterip kredi bile çeker buÇıksa ne olacak atam bos is degilmi
Kredi çekip yine kendi odemicekmi zaten 20 güne düğün yapacak bi şekilde parayi bulur zatensen salihi tanımamıssın oradaki bakiyeyi bankaya referans gösterip kredi bile çeker bu
Adam biliyor puahajasen salihi tanımamıssın oradaki bakiyeyi bankaya referans gösterip kredi bile çeker bu
Puahahhs salih sıkıntıKredi çekip yine kendi odemicekmi zaten 20 güne düğün yapacak bi şekilde parayi bulur zaten
Harbiden sikintiymis haklısın galiba puaahPuahahhs salih sıkıntı
BendeAğlıyorum
Sana dm attım baksana
Güldürcen miAğlıyorum
Kredi çekip yine kendi odemicekmi zaten 20 güne düğün yapacak bi şekilde parayi bulur zaten
Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅Ne alaka adam 1 milyon çıkarmış hesabi
Atam 3 farklı isimle gelip 300 500 kapsak ne güzel olur beeSiz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅
İyide alintiladigin şeyle bu yazdığın ne alakası var la ? Birayı fazla mı kaçırdın 😂Siz diyince şöyle bir roll konularına bakayım dedim 1-2 saattir özellikle hepsine baktım az çok puahahah ve takip eden ve ödül alan kişiler hep aynı kişiler lâ 😅😅😅 birisi var mesela aynı anda 3 roll takip etti 2sinsen ödül aldı 500-500 geçmişkerins baktım bazılarının ve bu durum rutin olarak her roll de her gün aynı senaryolar gelir kapısı bûn roller siz haklıymıssınız 😅
Zıngıldatmak şuan zor atamGüldürcen mi