- 54,273
- 30,206
- 113
Senin olay ne tam ne kadar süre geçti mesela bugünde garanti den mesaj geldide o bişey değil 5k lık kartı kapatmışlar 😆Sen daha orda mısın biz orayı konuşuyoruz zaten kuenka
Senin olay ne tam ne kadar süre geçti mesela bugünde garanti den mesaj geldide o bişey değil 5k lık kartı kapatmışlar 😆Sen daha orda mısın biz orayı konuşuyoruz zaten kuenka
4 5 ay oldu 2 ay önce yapılandırdim geçen ay ilk taksiti vardı 2. Taksit yarin daha duruyor avukat tutmuşlar bana sagolsunlarSenin olay ne tam ne kadar süre geçti mesela bugünde garanti den mesaj geldide o bişey değil 5k lık kartı kapatmışlar 😆
Sıkıntıymış senin ben iyiki her ayın 1 yaptım ziraati her ayın birinde maaştan kesiyorlar yoksa bizde yanlarız4 5 ay oldu 2 ay önce yapılandırdim geçen ay ilk taksiti vardı 2. Taksit yarin daha duruyor avukat tutmuşlar bana sagolsunlar
Kardeşim mesele miktar mı? Ben maçlarım gözüksün istemiyorumMiktarı kirp
Yav 3.5k borç ödeyecem diye girdim borç 8.5 olmuş. Düşürün 3.5 a ödeyim dedim düşürmüyorlar 🤣
www.instagram.com
🤔🤔3 günlük dünya zaten boşver bana bi 10 k yolla
@JoeQuanqa hiç mi değişmez bir insanKomik mi bilader burda iş konuşuyoruz
Niye, avukat mı ödeyecekmiş artık abuzerim4 5 ay oldu 2 ay önce yapılandırdim geçen ay ilk taksiti vardı 2. Taksit yarin daha duruyor avukat tutmuşlar bana sagolsunlar
Arasında diyecem terimcim sen öde ben sana sonra veririm diye kabul etmezse kendi bilirNiye, avukat mı ödeyecekmiş artık abuzerim
Kimlosers
Bu sen
Yerimde gözün olduğunu biliyodum
Bankaya olduysa sorın olmaz sana bsey olmasın atam
Çok dediğin 5 k mı