- 22,435
- 23,079
- 113
Yok bu aralar günaydın da yok sanah oldu da yok hal hatır sormakta yokGünaydın yok mu canım
Yok bu aralar günaydın da yok sanah oldu da yok hal hatır sormakta yokGünaydın yok mu canım
Gönderdiler mi bari parayıBende valla dehşet ekran
Puahha bende tek yok 17 bütün sülalem kullanıyor17 senin neyine ulennnn 11 gibi yadigar varken![]()
Dün akşam ayrılık gerceklestı 1 kaç güne depresyondayımYok bu aralar günaydın da yok sanah oldu da yok hal hatır sormakta yok
Niye göndermesinler hakanGönderdiler mi bari parayı
Valla bilmiyorum gelmezse başkandan aliriz artik puahaGönderdiler mi bari parayı
17 çıktı mı kiPuahha bende tek yok 17 bütün sülalem kullanıyor
Sitenin işi belli mi olur reisNiye göndermesinler hakan
Geldıyse ateşle dıyor anlamazsın sınyalıNiye göndermesinler hakan
O zaman bir roll ayarlarsan bizde 12 ye geçeriz belkiPuahha bende tek yok 17 bütün sülalem kullanıyor
Olum 50k ya artık telefon zor alınıyor sitede sponsor ayrıca gönderirSitenin işi belli mi olur reis
Yok çıkacak ve hepsi alacak çok yakında puahba17 çıktı mı ki
Yok 16E çıkmış daha yeni17 çıktı mı ki
Çok sponsor gördük ödemeyenOlum 50k ya artık telefon zor alınıyor sitede sponsor ayrıca gönderir
Dostum bu forumda 5 6 kisi haricinde rol bakiyesi vermiyorum kusura bakmaO zaman bir roll ayarlarsan bizde 12 ye geçeriz belki![]()
İyi artık gamzenin ki en iyisi değil yani bir üstü var demiYok 16E çıkmış daha yeni
Bi maaş aldın hemen boşadın mı lan hatunuDün akşam ayrılık gerceklestı 1 kaç güne depresyondayım
Ne kusuru estağfurullah bol kazançlarDostum bu forumda 5 6 kisi haricinde rol bakiyesi vermiyorum kusura bakma
Sana masraf cıktıİyi artık gamzenin ki en iyisi değil yani bir üstü var demi
O kendi aldı ben değilSana masraf cıktı