- 18,515
- 16,838
- 113
E yuh ama aq artık ya saat de fark etmiyor hakanıma 😅Bu nedir böyle
E yuh ama aq artık ya saat de fark etmiyor hakanıma 😅Bu nedir böyle
Yok ya rol için verecem sana kanka puhahTango konusu gibi ortagız dıyıp konu acayım yokla istemez borç mu verdıkkı gerı alıcaz gerek yok kardesım
Atam 200 tl bet değeri olsa 1milyon oluyordu çok korkagim galibaKafa yapına bayıldım
Ben olayı çözdüm arama yerıne kelime olarak dağıttım yazıyor paso f5 yapıyorE yuh ama aq artık ya saat de fark etmiyor hakanıma 😅
Temizinden iPhone 11 var kapalı kutu ister misinZaten çekimi bekliyorum gelmeden yatarmiyim hiç
İyi kazanmışsin valla tebrik ederim reis hayrını gör sevindim adınaYok ya rol için verecem sana kanka puhah
Para ne olaacakBu nedir böyle
400 e roll mu acılıyooo lan puahajYok ya rol için verecem sana kanka puhah
Hayır kardeşim o bette olunca kolay kolay gelmez onu anlamıyorsunAtam 200 tl bet değeri olsa 1milyon oluyordu çok korkagim galiba
Ben 17 alacam kanka saol puahahTemizinden iPhone 11 var kapalı kutu ister misin![]()
![]()
1k bet değeri olsa 5 milyon keşke 1k bet yapsaydın çekim yapma kardeşim 1k dan faemlaAtam 200 tl bet değeri olsa 1milyon oluyordu çok korkagim galiba
Ne istiyorsun 250 mi400 e roll mu acılıyooo lan puahaj
17 senin neyine ulennnn 11 gibi yadigar varkenBen 17 alacam kanka saol puahah
Bakıye 400 nasıl 1 k yapıyor vızyonsuz1k bet değeri olsa 5 milyon keşke 1k bet yapsaydın çekim yapma kardeşim 1k dan faemla
CanınııııNe istiyorsun 250 mi
Puahah hesapta 500 lira kalmıştı 1k beti nasıl yapacaktım atam bide bu siteler de kazanırsak o parayı veremezler zaten1k bet değeri olsa 5 milyon keşke 1k bet yapsaydın çekim yapma kardeşim 1k dan faemla
Nasıl bı ekran bu İlk defa gördümPara ne olaacak
Şimdi 50k işte 50 tur dönse yeterBakıye 400 nasıl 1 k yapıyor vızyonsuz
Bende valla dehşet ekranNasıl bı ekran bu İlk defa gördüm
Günaydın yok mu canımŞimdi 50k işte 50 tur dönse yeter