5.6 kişi içinde ben yokum dimi 😑😑Dostum bu forumda 5 6 kisi haricinde rol bakiyesi vermiyorum kusura bakma
5.6 kişi içinde ben yokum dimi 😑😑Dostum bu forumda 5 6 kisi haricinde rol bakiyesi vermiyorum kusura bakma
BasaramadıkBi maaş aldın hemen boşadın mı lan hatunu
Yok lan bu en iyisi sayılmaz, en son bu çıkmış ama 16 Pro Max hala zirvedeİyi artık gamzenin ki en iyisi değil yani bir üstü var demi
ÜzdünYok lan bu en iyisi sayılmaz, en son bu çıkmış ama 16 Pro Max hala zirvede
Hatırlıyorum o günü seninle beraber kuru mama yediğimiz bi gündü, saat ve kulaklık da almıştı yanındaO kendi aldı ben değil
Aynen aq biz sigara parası ararken o 122k acımadan telefona vermiştiHatırlıyorum o günü seninle beraber kuru mama yediğimiz bi gündü, saat ve kulaklık da almıştı yanında
Bılıyorum o duyguyu 2 sene yaşadımAynen aq biz sigara parası ararken o 122k acımadan telefona vermişti
Dün gibi aklımda aslan yengem, sonra birisi sana 200₺ borcunu ödemişti 100-100 kırıştık ne günlerdi beAynen aq biz sigara parası ararken o 122k acımadan telefona vermişti
PuahajahahDün gibi aklımda aslan yengem, sonra birisi sana 200₺ borcunu ödemişti 100-100 kırıştık ne günlerdi be
Bizimki öyle değil kardeşim baba parası yemiyor kız kendi parası kendi işiBılıyorum o duyguyu 2 sene yaşadım
Olım yeni kalktıkSabah oldu uykunuz gelmiyor mu ciddi söylüyorum
Bu mesajı akşam 12 gibi yazSabah oldu uykunuz gelmiyor mu ciddi söylüyorum
Bızımkıde kendı ısını yapıyor la babasıyla calısıyor cınden elektronik malzeme getırıp satıyor ex gırlfrend gercı artıkBizimki öyle değil kardeşim baba parası yemiyor kız kendi parası kendi işi
İşportacı mıBızımkıde kendı ısını yapıyor la babasıyla calısıyor cınden elektronik malzeme getırıp satıyor ex gırlfrend gercı artık
Yok toptancıİşportacı mı
TmBu mesajı akşam 12 gibi yaz
Vay qwTambette yatirim bonusu almistim 1.4k yatiirm yapmıştım max 10 katmış cekim anasını ya ben hiç okummaistim
Senın yapacağın ısınTambette yatirim bonusu almistim 1.4k yatiirm yapmıştım max 10 katmış cekim anasını ya ben hiç okummaistim