- 36,583
- 27,703
- 113
Kanka herkes kumardan kazanıp borç kapattı ben maaşla barrıos cok iyi koydu hakkını yememk lazımBarios ta kapatti borcunu zaten başka yok dediğin gibi
Kanka herkes kumardan kazanıp borç kapattı ben maaşla barrıos cok iyi koydu hakkını yememk lazımBarios ta kapatti borcunu zaten başka yok dediğin gibi
Aynen iyi olur bro2.5k terime atarim cekim gelince
Terime atarim aksam ustu bizden kac kisiye rol bakiyesi veririmAynen iyi olur bro
Adam gelince sorda at istersen bloke felan yemısse kalmssın para2.5k terime atarim cekim gelince
Aynen çoğu halletti herkesin durumlar biraz normal, jaka var bi sanırım ama emin değilim ondan da borcu harcı nedir ne değildir onu 1K çözer zaten 1 atıp 10 çeker o 😅Barios ta kapatti borcunu zaten başka yok dediğin gibi
10 lira temizinden erhan kardeşime alalım hemenBeyler şu benim konuda fikri olan varmı la iPhone 11 sıfır kapalı kutu 2.el satmaya kalksak ne kadar eder![]()
Aynen doğru diyorsun ben birazdan yatarım aksam ustu sorarım ona ole atarim o zmanAdam gelince sorda at istersen bloke felan yemısse kalmssın para
Lan kasada tam 400 benım helal parayla mı oynuyordun pujajsjTerime atarim aksam ustu bizden kac kisiye rol bakiyesi veririm
Sıkıntı da olmasam 5k ya vereyim10 lira temizinden erhan kardeşime alalım hemen
Çekim gelsin öyle yat iptal miptal olur simdi 😅😅😅Aynen doğru diyorsun ben birazdan yatarım aksam ustu sorarım ona ole atarim o zman
Sıkıntın varsa 3e hayırlı olsunSıkıntı da olmasam 5k ya vereyim![]()
Olabilir aksam üzeri verdigini geri atarim sana yoksa 1 yıl konuşursun puahhaLan kasada tam 400 benım helal parayla mı oynuyordun pujajsj
Zaten çekimi bekliyorum gelmeden yatarmiyim hiçÇekim gelsin öyle yat iptal miptal olur simdi 😅😅😅
Düşene öyle vurulmaz böyle vurulur misali heSıkıntın varsa 3e hayırlı olsun
Bu nedir böyleHele bak bak
Tango konusu gibi ortagız dıyıp konu acayım yokla istemez borç mu verdıkkı gerı alıcaz gerek yok kardesımOlabilir aksam üzeri verdigini geri atarim sana yoksa 1 yıl konuşursun puahha
Biraz daha devam edersen 1K alırım ben onuDüşene öyle vurulmaz böyle vurulur misali he![]()
Kafa yapına bayıldımLa beti 50 yapacaktım yeminlen 250k gelirdi salak gibi yapmadim
Hepsiburada hesabımı verim direk sen al ayıp ettinBiraz daha devam edersen 1K alırım ben onu