- 22,435
- 23,079
- 113
Fatih terim bu saatlerde alkol için Polonyada kendisi kusura bakmaÖyle kardeş yarın ki sigarayı nasıl alacam vala tam onu düşünürken 100 200 k dan bahsetti 😁
Fatih terim bu saatlerde alkol için Polonyada kendisi kusura bakmaÖyle kardeş yarın ki sigarayı nasıl alacam vala tam onu düşünürken 100 200 k dan bahsetti 😁
Ben 10k sana ateşlerim hocamŞuan 150k para geldiğini düşün. Tam olarak ne yaparsın o parayla?
Atam ferdiye o kadar borç attın ben de rica edebilir miyim lütfenFerdiiiiiiiiiiiiii
Üşüdüm de Menemen'i yakalım atamBen 10k sana ateşlerim hocam
Annem engelli babamın kabrine gitmek istiyor gidemiyor, hastaneye gidiyoruz mesela bu sabah götürdüm git gel 800. Her hafta hastaneye gidiyoruz taksi parası vermekten geçinemez hale geldik inan. Yani dolayısı ile 120 k Bi toros alırdım. Anamın canı nere isterse oraya götürürdüm. Kalan ömrünü keyifle geçirmesini sağlardımŞuan 150k para geldiğini düşün. Tam olarak ne yaparsın o parayla?
Ferdiiiiiiiiiiiiii
Yani en fazla ne olur ki dersen en fazla geç öderim. Ferdi hiç ödemiyorduAtam ferdiye o kadar borç attın ben de rica edebilir miyim lütfen
As sanada kardeşimS.a herkese güzel günler
Çok geçmiş olsun dostum sorunun cevabı soruyu sormama bin pişman etti. Ne işle meşgulsünAnnem engelli babamın kabrine gitmek istiyor gidemiyor, hastaneye gidiyoruz mesela bu sabah götürdüm git gel 800. Her hafta hastaneye gidiyoruz taksi parası vermekten geçinemez hale geldik inan. Yani dolayısı ile 120 k Bi toros alırdım. Anamın canı nere isterse oraya götürürdüm. Kalan ömrünü keyifle geçirmesini sağlardım
AsS.a herkese güzel günler
Annem bakıma muhtaç çalışamıyorum. Annemle birlikte evdeyim sürekliÇok geçmiş olsun dostum sorunun cevabı soruyu sormama bin pişman etti. Ne işle meşgulsün
Yoo pişman olma. ALLAHın takdiriAnnem bakıma muhtaç çalışamıyorum. Annemle birlikte evdeyim sürekli
Aslm dost hoş geldinS.a herkese güzel günler
Tek çocuk sen misin hani kardeşin vs olsa en azından biri anneye yardımcı olurdu biri de çalışırdıAnnem bakıma muhtaç çalışamıyorum. Annemle birlikte evdeyim sürekli
Ahahhaah neden siyahi peki 😂Profile siyahi bir basketbolcu koysana
Son dalı gece içtim doktorun maça yattm uyudum sonra yoksa kumar krızı ayrı sıgara ayrıMillet aç aç
Hepsi evli şehir dışındılar. Tek bekar benim. İyikide evkenmemişim. Anne babaya bakmak büyük nimet. Evet param yok ama aşırı huzurluyumTek çocuk sen misin hani kardeşin vs olsa en azından biri anneye yardımcı olurdu biri de çalışırdı