- 22,435
- 23,079
- 113
Ehliyet olur mu iyi sabahlarBeyler kimlikleri görelim, günaydın
Ehliyet olur mu iyi sabahlarBeyler kimlikleri görelim, günaydın
Verdiğin threesome subliminallerini alıyorum şeytana uycam az kaldı puahahÖnlü arkalı mı, günaydın
Yalvarıyorum kapıyı 4 haneden açmaya başlasınlar artık 3 haneye niyet bile çekilmiyor100 lira falan atma kardeşim 4 hane altı olmasın @Fterim1905 yalvarıyor
Sen gösterme gerek yok, senin amcan vezirköprü ilçe başkanı turan kayaEhliyet olur mu iyi sabahlar
Turan Gaya 😅Sen gösterme gerek yok, senin amcan vezirköprü ilçe başkanı turan kaya
Üçüncünün cinsiyet önemliVerdiğin threesome subliminallerini alıyorum şeytana uycam az kaldı puahah
Turan gayaSen gösterme gerek yok, senin amcan vezirköprü ilçe başkanı turan kaya
Kardeş 3 erkek zaten bunlarÜçüncünün cinsiyet önemli
Nuh'un gemisini de geçti bunlarKardeş 3 erkek zaten bunlar
@egehandro ağabey bana da atar mısınE... K... Kim 4k atmış
O muymuş atamaz kardeşim ben dün borç istemiştim atmış demek ki@egehandro ağabey bana da atar mısın
O değilse bile sormak için bahanemiz oldu fırsatı kaçırmayalım dedikO muymuş atamaz kardeşim ben dün borç istemiştim atmış demek ki
Sen kuponlara 100-200k basan zidane misinSıfır elde var sıfır. Biraz Adıyaman tütün birde 2 lira vardı oda gitti. Kötü çok kötü
100 200 k param olsa bu kumarı oynarsam adam değilim.Sen kuponlara 100-200k basan zidane misin
Çok açık sözlüsün be100 200 k param olsa bu kumarı oynarsam adam değilim.
Öyle kardeş yarın ki sigarayı nasıl alacam vala tam onu düşünürken 100 200 k dan bahsetti 😁Çok açık sözlüsün be
Şuan 150k para geldiğini düşün. Tam olarak ne yaparsın o parayla?100 200 k param olsa bu kumarı oynarsam adam değilim.