- 33,080
- 17,808
- 113
2 haftadır bunu konuşuyoruz çok geri kaldın 🤣Tekalali de mi dolandirici çıktı
2 haftadır bunu konuşuyoruz çok geri kaldın 🤣Tekalali de mi dolandirici çıktı
He ben tekel yazıyordum tekal olacakmışYazınca cikiyo işte
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı suvatın gülerken ağlayqmazmıMesai vermemek için bizde izinliyiz canım şirketim
Dondurmacı çok takmıyorsundur zaten o giderken gelmeyeceği belliydi 😅 ulan kimse bi Ferdi değil adam multi açıp iban topladı beyaz2 haftadır bunu konuşuyoruz çok geri kaldın 🤣
Kırmızı tuborg kafasıHe ben tekel yazıyordum tekal olacakmış
Dün yine başarısız olmuş canım kardeşim benimAğlamak için gözden yaş mı akmalı suvatın gülerken ağlayqmazmı
Yaz geldi zaten mayıs haziran yaz demek 😁Ben yani biz yaza kadar herhangi bir parayla işim olmayacak işte güzel haber gelirse
Çünkü ben mesaj attım konuya o değilde ferdi dm atmış gene multi açmışDün yine başarısız olmuş canım kardeşim benim
O çocuğu hiç gözüm tutmuyordu zaten kaç kere şans parası atmıştım aq hala özelden para istiyordu arsızdı2 haftadır bunu konuşuyoruz çok geri kaldın 🤣
Alıştım ben artık 🤣🤣Dondurmacı çok takmıyorsundur zaten o giderken gelmeyeceği belliydi 😅 ulan kimse bi Ferdi değil adam multi açıp iban topladı beyaz
Yanlışlıkla yönetime bildirebilirsin dostÇünkü ben mesaj attım konuya o değilde ferdi dm atmış gene multi açmış
Tek arsız o mu 🤣O çocuğu hiç gözüm tutmuyordu zaten kaç kere şans parası atmıştım aq hala özelden para istiyordu arsızdı
Bana şey demiş beni o gün nasıl buldun dedimki ben bordobereliYanlışlıkla yönetime bildirebilirsin dost
Eğer ateş etmiyorsa kaçBana şey demiş beni o gün nasıl buldun dedimki ben bordobereli
Katilimin gözlerinden öpüyorumBen kaçtım büyüklerimin gözlerinden küçüklerimin ellerinden öperim
El öpenlerin çok olsunBen kaçtım büyüklerimin gözlerinden küçüklerimin ellerinden öperim
Önlü arkalı mı, günaydınBeyler kimlikleri görelim, günaydın
Günaydın dostBeyler kimlikleri görelim, günaydın