- 18,515
- 16,838
- 113
Sıkıntı yok dost çok fazla hareket etmene gerek yokNasıl dost pasif derken ben çok hareketli biri değilim diye pasif formunu doldurdum 😁😁
Sıkıntı yok dost çok fazla hareket etmene gerek yokNasıl dost pasif derken ben çok hareketli biri değilim diye pasif formunu doldurdum 😁😁
Hadım edecekler seni geçmiş olsunNasıl dost pasif derken ben çok hareketli biri değilim diye pasif formunu doldurdum 😁😁
Çığlık attımSıkıntı yok dost çok fazla hareket etmene gerek yok
10kyı atardık 5 orana niye öyle bişi yaptınGünlük 1.500₺ ödemeli bir şey aldım peşin olarak da 10K verdim sizce ne aldım
Ben olayı çok yanlış anlamışım dost gitti desene benim g.tHadım edecekler seni geçmiş olsun
Atmayalım diye 😅10kyı atardık 5 orana niye öyle bişi yaptın
Ne aldın peki kardeşimAtmayalım diye 😅
Burda hayır duası almak yerine gidip 10 k verip bisey mi aldınGünlük 1.500₺ ödemeli bir şey aldım peşin olarak da 10K verdim sizce ne aldım
Rks elektrikli bisikletNe aldın peki kardeşim
Evet djejjdjsjsBurda hayır duası almak yerine gidip 10 k verip bisey mi aldın
Max hız vs ne? Hayırlı olsun bu aradaRks elektrikli bisiklet
Allah kaza bela vermesın gule gule bınRks elektrikli bisiklet
Ne kadar hızlı pedala basarsan dostMax hız vs ne? Hayırlı olsun bu arada
Eyvallah ben binmem büyük ihtimalle de aldım taksitli oluncaAllah kaza bela vermesın gule gule bın
Ama peşin 10 gitmiş neyse malım var kenarda dersinEyvallah ben binmem büyük ihtimalle de aldım taksitli olunca
Alın baba biseyler alın yeter ki kumara geri vermeyin öyle bi zamandayız ki biseyi aldın aldın sonra bi bakmışsın fiyatı uçmuş gitmiş hayırlı olsun dostRks elektrikli bisiklet
10 geldi 10 gitti gitmese ziyan ederdik boşver kışın satarızAma peşin 10 gitmiş neyse malım var kenarda dersin
Bende de var bir tane 40 km hıza çıkabiliyor. Full batarya ile 5-6 saat rahat kullanabiliom kesintisizNe kadar hızlı pedala basarsan dost