- 48,743
- 53,285
- 113
KazandıVilla U19 la Barça maçı 1 gole gir gelir
KazandıVilla U19 la Barça maçı 1 gole gir gelir
Oynaamazlarrr gelecegi varsa puahahKazandı
Ben kazandıracam dedimmi Suatim dedim baş dedim mi 20 k dedim kazandımi kazandı daha ne yapalimOynaamazlarrr gelecegi varsa puahah
Ulan girerken gol oldu hay şansımı...Kazandı
Bak @GULHAN20 oynamış guluyo SuatimOynaamazlarrr gelecegi varsa puahah
Artık kazaniyon 😁KAYBEDİYORUZ.
Hani forumda sadece kod bekleyenler gibi pusudayim reis 10 dakika önce belirtsen birde tadından yenmez 🤣Bak @GULHAN20 oynamış guluyo Suatim
Salıyorum tutunca gerekeni yaparsın maribor ev iy 0.5 üstSeri maççç verin banko %1000 sjwkksks
Sen salana kadar oynadık bile biz awkSalıyorum tutunca gerekeni yaparsın maribor ev iy 0.5 üst
Evet, huyum pis geç geliyorumSen salana kadar oynadık bile biz awk
Senin astona yapıştırmış adam dep 1.5Evet, huyum pis geç geliyorum
Tutar gibi o ya 2-2 bekliyom vallaSenin astona yapıştırmış adam dep 1.5
Aston gol atmazsa sasirmam ev iyi takim yenersede sasirmamTutar gibi o ya 2-2 bekliyom valla
Kg 2.5 aldım bende kısmet agaAston gol atmazsa sasirmam ev iyi takim yenersede sasirmam
Valla bilmiyorum ama içimden 2-2 geçiyo fullAston gol atmazsa sasirmam ev iyi takim yenersede sasirmam
Aynen tabi her sey olabilir simdi baktimda bunlar mac yapmis zaten ayni gruptaydi demi 1 0 yenmis bruggeKg 2.5 aldım bende kısmet aga
Aynen zaten herkes patlar diye düşünüyo o yüzdenAynen tabi her sey olabilir simdi baktimda bunlar mac yapmis zaten ayni gruptaydi demi 1 0 yenmis brugge