- 5,499
- 2,176
- 113
Arkadaşlar konuyla alakalı değil ama ortak.me adresine giriş yapabilen varmı acaba bende açılmıyorda genel bir sorunmu var
Atletico bu reale çakmaz mı dostclup kaybetmez Beyler Var alın keyfınıze Bakın
kamplumbaga gol atar kamplumbaga 3,5 isabetli sut herkeze vermem distinAtletico bu reale çakmaz mı dost
Atletico kazanır + 2.5 üstkamplumbaga gol atar kamplumbaga 3,5 isabetli sut herkeze vermem distin
Gel hadi şu konuya nasıl kaybettin böyle bi gece deGünaydın bizi skn skmş
Hayatımuz skldıGel hadi şu konuya nasıl kaybettin böyle bi gece de
Boş bi şey yapttıysan küfür ederim banlanırımHayatımuz skldı
Para yoksa gelmemGel la gel @Mrlbra
Para yok da, sen nereden yattın olum aston geldi bütün maçlar üst oldu kg olduPara yoksa gelmem
İşim vardı bakamadım buraya bi baskete bastım Aston maçına kadar biter ona basatız diye yatmış aqPara yok da, sen nereden yattın olum aston geldi bütün maçlar üst oldu kg oldu
Neyse sen toteme devam et ben yatacam 2-4 saat 🤣 inanır mıyım ben sana akİşim vardı bakamadım buraya bi baskete bastım Aston maçına kadar biter ona basatız diye yatmış aq
Valla olum niye inanmıyon müneccim miyim ben her maç gelsinNeyse sen toteme devam et ben yatacam 2-4 saat 🤣 inanır mıyım ben sana ak
Yanarız🤣
Her türlü winwin amk@Metings1905 çekiliş sana çikti ahahahahah bendeki şans kimsede yok
Odulumu alayım@Metings1905 çekiliş sana çikti ahahahahah bendeki şans kimsede yok
@Metings1905 çekiliş sana çikti ahahahahah bendeki şans kimsede yok