- 2,927
- 3,803
- 113
Hay aq tavlada yenecek yok mu
@Novasky ekmeğimize kan doğradın be kardeşimSabah maçına iy 2.5 genel dahada paylaşmam bedava hayır kurumumuyuz laaa biz
Bu hangi site kanka@Novasky ekmeğimize kan doğradın be kardeşimEkli dosyayı görüntüle 737264
Olum Gülhan emeklerinin karşılığını atmadı diye ters köşe yaptı adam sen niye düştün bu oyuna 🤣@Novasky ekmeğimize kan doğradın be kardeşimEkli dosyayı görüntüle 737264
Taraf betBu hangi site kanka
Ne demek kardeş kasa reisinOlum Gülhan emeklerinin karşılığını atmadı diye ters köşe yaptı adam sen niye düştün bu oyuna 🤣
Ya güreş tutuyor ya uyuyor@Mrlbra pide mi çıkartıyorsun kardeşim nerdesin
Ya güreş tutuyor ya uyuyor@Mrlbra pide mi çıkartıyorsun kardeşim nerdesin
Puhaha geleni almaddin gidende senin payın olabilir puhaha@Novasky ekmeğimize kan doğradın be kardeşimEkli dosyayı görüntüle 737264
Hiç sorma 2 dk girdik selam verek dedik borçlu çıktık aq djajjdPuhaha geleni almaddin gidende senin payın olabilir puhaha
BaşpehlivanYa güreş tutuyor ya uyuyor
Güzel bı Mac vereyim 2 tane 500 at dostHiç sorma 2 dk girdik selam verek dedik borçlu çıktık aq djajjd
Ben ufak salla dedim ya la 200-300 maksat zaman geçsin@Novasky ekmeğimize kan doğradın be kardeşimEkli dosyayı görüntüle 737264
Senin sözün senettir kardeş senin sözünede ufak oynucaksak ohoooooBen ufak salla dedim ya la 200-300 maksat zaman geçsin
Tamam baş villa maçına 20 kSenin sözün senettir kardeş senin sözünede ufak oynucaksak ohooooo
Ne villası kardeş bizi bozmasın bak gecekonduya alışığız bizTamam baş villa maçına 20 k
Villa U19 la Barça maçı 1 gole gir gelirNe villası kardeş bizi bozmasın bak gecekonduya alışığız biz