- 1,510
- 1,022
- 113
Hayır işine tefe sokma mübarek gün 🤫Komisyon alindi mi
Hayır işine tefe sokma mübarek gün 🤫Komisyon alindi mi
Bu norveclilerin parasi kiymetli novacigim onlara cekmediyse iyi pujajhaAtar heralde Oslo lu dostumuz Suatim 5 dakkada 5 k yaptık kasasını 😃
Görürüz birazdan çekip çekmediğini Suatim 😃Bu norveclilerin parasi kiymetli novacigim onlara cekmediyse iyi pujajha
Ne yapsın adamlar bir paket @Mrlbra 460 lira 😁Bu norveclilerin parasi kiymetli novacigim onlara cekmediyse iyi pujajha
Ben girmem kanka o maça lanet 2 takım@Northe de bir yorum yapsın 🤣
Helal tecrubeli adam baska olur ms 00Ben girmem kanka o maça lanet 2 takım
Kız arkadaşıma gittim olm şimdi eve dönüyom djdjd@Northe uzadı gitti arada
Birde sabahi mi beklicez hangi mac ayrinti versene novacigim puahhaSabah maçına iy 2.5 genel dahada paylaşmam bedava hayır kurumumuyuz laaa biz
Akşama 2 kuponum var aga şuan kasam ekşi biri gelse kardayiz atarız 5/10 rolll parası Aston 2,5 Zagrep iy 1.5Görürüz birazdan çekip çekmediğini Suatim 😃
Aybalam ligi iy oynanıyor SuatimBirde sabahi mi beklicez hangi mac ayrinti versene novacigim puahha
5 10k mi dost az ama olsun idare edicezAkşama 2 kuponum var aga şuan kasam ekşi biri gelse kardayiz atarız 5/10 rolll parası
Puahaha takiliyoz la bosver zirvede birak riske etme o mesaji silAybalam ligi iy oynanıyor Suatim
Aynen aga hafta sonu 13 k / ve 9.500 açtık olmadı sevindiremedik kimseyi bugün olsun bari5 10k mi dost az ama olsun idare edicez![]()
Haa sen mi acican ben novaya actirirsin diye dusundum 20k dan asagi acmaz çunku o zman acabilirisn puahhaAynen aga hafta sonu 13 k / ve 9.500 açtık olmadı sevindiremedik kimseyi bugün olsun bari
Ben acun Ilıcalı değilim 🫰🤣 Abuzer aga çözer bu işi akşam şu 2 kuponun birini sıyırsak yeterHaa sen mi acican ben novaya actirirsin diye dusundum 20k dan asagi acmaz çunku o zman acabilirisn puahha
3 oyun 3 ünüde ben kazandım puhaahhahaTekelali eledim sırada ki gelsin
Oynamdigm oyunlar mi3 oyun 3 ünüde ben kazandım puhaahhaha
Oynamadığın için oynayamadık zaten dost 🤣🤣Oynamdigm oyunlar mi