- 6,365
- 1,605
- 113
Gelcek Mac uzun daha 2 buçuk periyot var
Son macta alpi ve kd yi son per farktan dolayı oynatmadı koc alpiye çok guveniyor bu sezon kac tane son topu alpi kullandi hatta koç guvenmese alpi son topları kullanamazBen sevmiyorlar diyorum yıldızı değildir demiyom ki. Koçta taktı alpiye ama alpi dışardayken seri yiyorlar oynatmak zorunda
Kullanamıyor artık. Son topları bırak top kullanamıyor son 2-3 maçtır. Kd daha fazla atış denemeye başladı. Clutch timeda kd deniyor artık ama o da atamıyorSon macta alpi ve kd yi son per farktan dolayı oynatmadı koc alpiye çok guveniyor bu sezon kac tane son topu alpi kullandi hatta koç guvenmese alpi son topları kullanamaz
Bunlar normal sezon maclari dost adamlar 80 kusur maclara çıkıyorlar sezon bitsin playofta gorursun bak kac top kullanacakKullanamıyor artık. Son topları bırak top kullanamıyor son 2-3 maçtır. Kd daha fazla atış denemeye başladı. Clutch timeda kd deniyor artık ama o da atamıyor
Bakacaz görecez. Alpinin de çok suçu var. Beklentiyi aşırı yükseltti şimdi insanlar curry gibi üçlük soksun istiyorBunlar normal sezon maclari dost adamlar 80 kusur maclara çıkıyorlar sezon bitsin playofta gorursun bak kac top kullanacak
Alpi alstar olur bu senede bende alpiden her mac triple bekliyorum çünkü o yeteneğe sahip bide houston da bu sene oyun kuruculari sezonu kapattı o yuzden çok zorlanıyorlarBakacaz görecez. Alpinin de çok suçu var. Beklentiyi aşırı yükseltti şimdi insanlar curry gibi üçlük soksun istiyor
Ben bu sene full takip ediyorum o yuzden bastan dedim dostSas okcye tabiri caizse tecavüz ediyor
İlk kez izliyorum sas ı bu takım 1-2 sezon domine eder nbayi