Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Lazistan08 / Zurnanın Zart Dediği Yer 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
9.27

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,672
1,453
113
Hakkaten her yerde şike var ilk per 76 sayı ikinci per milleti çek alt yap kol aynı kol basket potası aynı ne oluyorda atmiyorlar 😄

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,326
32,755
113
Alex caruso senin ben kelini siiiveyim 0/8 üçlük ve hiçbirşey yapmadı katletti takımı
Son maçta sas 15 sayı fark yapmış son çeyrekte ben okc nin maçı kazanacağını ama 8-9-10 farkın zor olduğunu düşünüyorum
Bende aynen o şekilde düşünüyorum sayi farkı olmadan bir taraf kazanır gibi ins okc şampiyon olduğunu hatırlar artik depte tas gibi takim olmus valla hayırlısı artık

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,162
8,725
113
Alex caruso senin ben kelini siiiveyim 0/8 üçlük ve hiçbirşey yapmadı katletti takımı
Son maçta sas 15 sayı fark yapmış son çeyrekte ben okc nin maçı kazanacağını ama 8-9-10 farkın zor olduğunu düşünüyorum
3.periyot belirleyici olucak umarım hızlı başlar OKC

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,321
9,845
113
Valla houstanda son maç 8-9 farkı görmüştü devrede. Maç sonu 20 fark yediler belli olmaz. Sas houstan gibi değil ama Herşey olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...