- 17,337
- 9,854
- 113
Ben sası 2 kere izledim bu sene. NBA’in net en iyisi bu sene aşırı iyiler. Bana göre tabiSas okcye tabiri caizse tecavüz ediyor
İlk kez izliyorum sas ı bu takım 1-2 sezon domine eder nbayi
Ben sası 2 kere izledim bu sene. NBA’in net en iyisi bu sene aşırı iyiler. Bana göre tabiSas okcye tabiri caizse tecavüz ediyor
İlk kez izliyorum sas ı bu takım 1-2 sezon domine eder nbayi
O kadar iyilerse eve niye 1.25 açmışlar bunlarBen sası 2 kere izledim bu sene. NBA’in net en iyisi bu sene aşırı iyiler. Bana göre tabi
O Alp’inin işi değil işte bazen aşırı zorluyor üçlüğü boş zorluyor. Kdnin işi o. Bide ufak beyaz bi adam var houstanda deli gibi üçlük sokuyor aşırı beğeniyorum o adamı.Alpi alstar olur bu senede bende alpiden her mac triple bekliyorum çünkü o yeteneğe sahip bide houston da bu sene oyun kuruculari sezonu kapattı o yuzden çok zorlanıyorlar
Sherpard dediğin kişi oda oyun kurucu ama çaylak daha 2 senesi nba de ama geleceği çok parlak olur onun cok iyi 3luk atiyorO Alp’inin işi değil işte bazen aşırı zorluyor üçlüğü boş zorluyor. Kdnin işi o. Bide ufak beyaz bi adam var houstanda deli gibi üçlük sokuyor aşırı beğeniyorum o adamı.
ikinci yarı çevirir 9 fark atar mı onu bılemıcemAynen 3-4 fark bari atsa
Umarım atar kupon gerçekten çok guzelmisikinci yarı çevirir 9 fark atar mı onu bılemıcem
Bilmiyom okcyi 1 kere izledim iyi değildi o maç. Belki ben okcnin kötü maçına denk gelmişimdir. Sas iki kere izledim aşırı iyiydilerO kadar iyilerse eve niye 1.25 açmışlar bunlar
Ev son şampiyon evi bu takım dışında kimse yenemiyor ondan dolayi dostO kadar iyilerse eve niye 1.25 açmışlar bunlar
Son maçta da 20 sayı fark yemiş ev bunlardan aslında MS 2 alınırdı bakıldığında vay beEv son şampiyon evi bu takım dışında kimse yenemiyor ondan dolayi dost
Manyak atıyor la 5/5 atıyorSherpard dediğin kişi oda oyun kurucu ama çaylak daha 2 senesi nba de ama geleceği çok parlak olur onun cok iyi 3luk atiyor
oklahoma ikinci yarı icinden geçer endişeye gerek yokUmarım atar kupon gerçekten çok guzelmis
Ben dep fark yemez oynardim bu sezon 3 kere yenildi okc 2 defa bu takima yenildiSon maçta da 20 sayı fark yemiş ev bunlardan aslında MS 2 alınırdı bakıldığında vay be
Umarım öyle olur serbest atış atamiyorlaroklahoma ikinci yarı icinden geçer endişeye gerek yok