- 13,210
- 14,208
- 113
devreyi önde kapatsa iyiydiOklohoma toparlar dost relax gelcek kupon
devreyi önde kapatsa iyiydiOklohoma toparlar dost relax gelcek kupon
@butragueno da çağıralım sever baskete üst oynamayıValla hiç sorma ins çıkar yoksa biz konuyu terkedelim tek başına konuşsun kendine puaha
Kulaktan dolma bilgiler senin ki mahalle berberi bilgileri takas dedikoduları var Giannis leSenin 0 bilgi kanka. Bi araştır derim alpiyi sevmiyorlar artık. Kayıpları ona bağlıyorlar
Aynen 3-4 fark bari atsadevreyi önde kapatsa iyiydi
Maçları iyi izleyin derim alpi sevilmiyor artık. Son 2-3 haftadır taraftarlar sevmiyorKim sevmiyor la alpiyi o takımda kd ve alpi olmasa kim izler houston maçlarını
42.5 ust hiç şaşmaz di puaha@butragueno da çağıralım sever baskete üst oynamayı
Ya bende diyorum kimden bahsediyor taraftar son topları kd kullansin istiyor haklılar o konuda onun dışında alpi takımdan gitsin diyen kimse yok kiMaçları iyi izleyin derim alpi sevilmiyor artık. Son 2-3 haftadır taraftarlar sevmiyor
Güzel adamdı. Günde 5 kez roll açar kazandığından fazlasını dağıtırdı. Özledik vallahi42.5 ust hiç şaşmaz di puaha
Kanka yarma bişey diyorsam vardır bildiğim. Aynen berberle alpiyi konuşuyoruz tövbe estağfurullah. Zaten o takası yapması lazım houstanda sevilmiyor değeri bilinmiyor artık. Bütün kayıpları alpiye bağlıyorlarKulaktan dolma bilgiler senin ki mahalle berberi bilgileri takas dedikoduları var Giannis le
Yav bi benche falan bak son maçlarda. Alp’inin atışlarına smaçlarına sevinen var mıYa bende diyorum kimden bahsediyor taraftar son topları kd kullansin istiyor haklılar o konuda onun dışında alpi takımdan gitsin diyen kimse yok ki
Müthiş adamdi valla ben onları çok özlüyorum forumu ayakta tutan adamlardı ama doğrusunu yaptılarGüzel adamdı. Günde 5 kez roll açar kazandığından fazlasını dağıtırdı. Özledik vallahi
Ben houstonun bu sezon tüm maçlarını seyrediyorum dost alpi o takımın yıldızidir ister sevsinler ister sevmesinler onların sorunu alpi daha 23 yaşında turkiyeyi tek başına finale çıkaran adamdir nba de houston dan ayrılsa gider lakers gibi takımlarda oynar hatta daha güzel olurYav bi benche falan bak son maçlarda. Alp’inin atışlarına smaçlarına sevinen var mı
Hasim burda dost merak etme puahaBen 1 saat afk maçı izleyim şarja takıp kokoreç yiyim burası size emanet arkadaşlar ilk yarıyı önde kapatmak gerek
Sanki anlaşmış gibi bir anda hepsi uçtu gitti 😂Müthiş adamdi valla ben onları çok özlüyorum forumu ayakta tutan adamlardı ama doğrusunu yaptılar
Ben sevmiyorlar diyorum yıldızı değildir demiyom ki. Koçta taktı alpiye ama alpi dışardayken seri yiyorlar oynatmak zorundaBen houstonun bu sezon tüm maçlarını seyrediyorum dost alpi o takımın yıldızidir ister sevsinler ister sevmesinler onların sorunu alpi daha 23 yaşında turkiyeyi tek başına finale çıkaran adamdir nba de houston dan ayrılsa gider lakers gibi takımlarda oynar hatta daha güzel olur