Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Lazistan08 / Zurnanın Zart Dediği Yer 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2500
Kupon Oranı
9.27

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,269
9,793
113
Kulaktan dolma bilgiler senin ki mahalle berberi bilgileri takas dedikoduları var Giannis le
Kanka yarma bişey diyorsam vardır bildiğim. Aynen berberle alpiyi konuşuyoruz tövbe estağfurullah. Zaten o takası yapması lazım houstanda sevilmiyor değeri bilinmiyor artık. Bütün kayıpları alpiye bağlıyorlar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,227
32,675
113
Yav bi benche falan bak son maçlarda. Alp’inin atışlarına smaçlarına sevinen var mı
Ben houstonun bu sezon tüm maçlarını seyrediyorum dost alpi o takımın yıldızidir ister sevsinler ister sevmesinler onların sorunu alpi daha 23 yaşında turkiyeyi tek başına finale çıkaran adamdir nba de houston dan ayrılsa gider lakers gibi takımlarda oynar hatta daha güzel olur

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,269
9,793
113
Ben houstonun bu sezon tüm maçlarını seyrediyorum dost alpi o takımın yıldızidir ister sevsinler ister sevmesinler onların sorunu alpi daha 23 yaşında turkiyeyi tek başına finale çıkaran adamdir nba de houston dan ayrılsa gider lakers gibi takımlarda oynar hatta daha güzel olur
Ben sevmiyorlar diyorum yıldızı değildir demiyom ki. Koçta taktı alpiye ama alpi dışardayken seri yiyorlar oynatmak zorunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...