- 8,772
- 3,923
- 113
Gaspa çıkmak farz oldu Bol şanslar dost@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Gaspa çıkmak farz oldu Bol şanslar dost@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Hb dostHoşgeldin dostum
Desene bu ligde sonuncu bile olamayız bizSenide tebrik ediyorum dost benim gibi bi kral tabi son seçilir
Tam şampiyonlar ligi kurası kesene bereket@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
hayırlı pazarlar reisUzatacaksınız 2nizde konudan YASAKLANACAKSINIZ.
Allah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllahDesene bu ligde sonuncu bile olamayız biz![]()
bazen diyorum keşke orada ölseydim..Allah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllah
Bu akşam ölürüm beni kimse tutamazAllah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllah
Olum dur lan öleceksen öl bizi karıştır ma o işe 😂😂Allah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllah
1 hafta bana hazırırz 😀Allah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllah
Neyi knk@tolga1453 beklemedeyiz
Roll konusu kanka katil diye dedimNeyi knk
Bı dur la daha evlenecegizAllah hepimize toplu ölüm nasip etsin şu konuda hep beraber ölürüz inşalllah
Hic bu kadar kötü olmadim ferdiSergen ağabey nasılsın
Vefakar adam eş dost akrabaRoll konusu kanka katil diye dedim
Allah sana en kısa zamanda maddi ve manevi ferahlama versinHic bu kadar kötü olmadim ferdi
Kral hatirliyor mu acaba yaRoll konusu kanka katil diye dedim
Sonuncu beni yaphayırlı pazarlar reis
Katılalım knkRoll konusu kanka katil diye dedim