Hani suvatım haniBol sanslar dost![]()
Hani suvatım haniBol sanslar dost![]()
Krall geldiBol sanslar dost![]()
Bol sanslar dost![]()
Adayım 🙂5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Hoşgeldin dostumBol sanslar dost![]()
200kHayırlı olsun kanka 40k cukka yapmıssın
Boş konuşan ben miyim
Uzatacaksınız 2nizde konudan YASAKLANACAKSINIZ.Bana bida alıntı yapma kardeşim boşta konuşma.
Bana alıntı yapmasın dost ona söyle istersen.Uzatacaksınız 2nizde konudan YASAKLANACAKSINIZ.
Hb dost yeni gelmedik geri geldik puahhaVay arkadaş ya iki dakika dedikodu yapalım dedik anında çöktü mekanahoşgeldin
Tamamdır adaş@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Teşekkürler reis@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Herkese bol şans@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Senide tebrik ediyorum dost benim gibi bi kral tabi son seçilir@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Eyw@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
herkese bol sans umarım kazançlı olur@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Çok saol dost kesene bereket 🙏😇@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Bol şans@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız
Ok@Metings1905 @murobaşkan @Victorosimhen @JanValjaN 3 adım kurallar yukarda yazıyor Bolşanslar son kişiyi birazdan seçeriz ayrı konu açarsınız