- 11,669
- 6,945
- 113
Yok kanka la tam tersi maaşı kayıp etti depresyonda@butragueno bu aralar zengin uğramaz o rol mol sayfalarina![]()
Yok kanka la tam tersi maaşı kayıp etti depresyonda@butragueno bu aralar zengin uğramaz o rol mol sayfalarina![]()
Sergen abim emekçi adamdır gelir şimdiway hain sattı bizi desene
Sen hiç aglarken güldun müHızlı konuşan ben değilim yavaş dinleyen sizlersiniz hep
Bana diyene bak eyv alıntı yapma sendeBana alıntı yapan ferdi onla konuşuyorum 3 cüye başka şeyler düşer canımı sıkma sen forumu sömür hadi koş dm lere alıtı yapma bana ağzımı açtırma
Paranın yüzü sıcaktırway hain sattı bizi desene
Sen hıc içerken işedın mıSen hiç aglarken güldun mü
Kesene bereket5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Sen hiç aglarken güldun mü
Çalışıyormu la oYok kanka la tam tersi maaşı kayıp etti depresyonda
geldi rolling babası diyorlar senin için kardeşimBol şans dostum
Bana diyen derken lale benim dağıttım paranın 3/1 dağıtsan kalp kriziden ölürsü kaybol kendinle beni bir tutmq daha da alıntı yapma.Bana diyene bak eyv alıntı yapma sende
Bol sanslar dost5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Tabi burası ek iş😅Çalışıyormu la oyani forum dışında
![]()
Tamamm la ezmeyın bırbırınızıBana diyen derken lale benim dağıttım paranın 3/1 dağıtsan kalp kriziden ölürsü kaybol kendinle beni bir tutmq daha da alıntı yapma.
Hayırlı olsun kanka 40k cukka yapmıssınBol sanslar dost![]()
@joe bir markadırBana diyen derken lale benim dağıttım paranın 3/1 dağıtsan kalp kriziden ölürsü kaybol kendinle beni bir tutmq daha da alıntı yapma.
İyi insan lafın üstüne gelirmiş Hosgeldin kankaBol sanslar dost![]()
Hb kankaİyi insan lafın üstüne gelirmiş Hosgeldin kanka
Sergen ağabey nasılsınBol sanslar dost![]()