- 38,994
- 37,901
- 113
Sen şimdi 300-500 u çerez gibi yersin sana büyük balık lazımHic bu kadar kötü olmadim ferdi
Sen şimdi 300-500 u çerez gibi yersin sana büyük balık lazımHic bu kadar kötü olmadim ferdi
Bol şanss kardoo5x300 5 kişi seçelim kazanan rolling sahibi takip eden 2 kişiye 150 atar kendine 500 kaybeden 1 hafta forumdan banlanacak🤩 ona göre aday olun @butragueno
Yok kanka unutmuş adamKral hatirliyor mu acaba ya
Listede ikinci adımı görecek tek kişi o zatenJanvaljan umut dolu 😅
Roll yaptin 3 4 kisiyi dmye aldin para aticam diye sonrada bir daha ugramadin baya da aticaktin dostHarbi hatialmiyorum
Sağlam adamlar var öyle demeListede ikinci adımı görecek tek kişi o zaten![]()
O gün bugündür umutla bekliyorumRoll yaptin 3 4 kisiyi dmye aldin para aticam diye sonrada bir daha ugramadin baya da aticaktin dost![]()
Yazikki hepsini tanıyoruz dostSağlam adamlar var öyle deme
Füze atsaydın akRoll yaptin 3 4 kisiyi dmye aldin para aticam diye sonrada bir daha ugramadin baya da aticaktin dost![]()
Secilmedik biz ustad malesefBeyler nasıl katiliyord biri soylesein atehena sıra gectimi bzizim
Sarhoştum hatırlamıyorumRoll yaptin 3 4 kisiyi dmye aldin para aticam diye sonrada bir daha ugramadin baya da aticaktin dost![]()
Söz verdıgın dagıtımı yapman lazım bende vardım ver la hakkımızı 😀😀Beyler nasıl katiliyord biri soylesein atehena sıra gectimi bzizim