- 7,357
- 14,415
- 113
sanada ödül atmisizdir illakiKumarbaz reis beni sevmiyor
sanada ödül atmisizdir illakiKumarbaz reis beni sevmiyor
bol sansson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
o piyasa da hiç yok kesin gördü akşamki maçları bekler o🤩Drogba kazanır gibi 😅🤣
en baştaki@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
bu kadroda sizce kimler kazanır Not/ Başarısız olanlar forumdan 1 hafta ban yiyecek @Shellac dedi🤩
@butragueno varan 1@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
bu kadroda sizce kimler kazanır Not/ Başarısız olanlar forumdan 1 hafta ban yiyecek @Shellac dedi🤩
ilk yıkılan o oldu 🤕en baştaki
Kral bi de biz yapak roll be 🤙sanada ödül atmisizdir illaki
Bence senden başkası zor kazanır..@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
Aslında bu kasalarda kombine yapmak daha mantıklı dosto piyasa da hiç yok kesin gördü akşamki maçları bekler o🤩
Kırmızıya bas gel,,gelirse bide senin rolünü patlatak..ilk yıkılan o oldu 🤕
tercih onların artık nasıl isterlerseAslında bu kasalarda kombine yapmak daha mantıklı dost
Burdan devam edek abi ulu orta herkes görünce göz değiyor 🤭@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
roll mu yaptiricaksin bende deneyebilirim sinirlerim cok bozuk 2 aydir foruma bile girmiyormtercih onların artık nasıl isterlerse
Aslında hep gençleri deniyor senin gibi tecrübeli birinin bu işe el atması lazım 😂Kırmızıya bas gel,,gelirse bide senin rolünü patlatak..
Gelmezse ramazan bitene kadar bana ban atilsin..kafa dinliyek artık..psikoloji kalmadi
Bolsans..Burdan devam edek abi ulu orta herkes görünce göz değiyor 🤭Ekli dosyayı görüntüle 723995
asi isa bey nasilsinizKırmızıya bas gel,,gelirse bide senin rolünü patlatak..
Gelmezse ramazan bitene kadar bana ban atilsin..kafa dinliyek artık..psikoloji kalmadi
Nefes alsak vergi zaten bol şansımız olsunson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Bu soruya cvp vermek gerçekten bazen çok zor..iyiler iyi diyeyim..asi isa bey nasilsiniz