- 80,240
- 53,074
- 113
Helal dost meğer rollu bekliyormussun puahhaBuradayız dost
Helal dost meğer rollu bekliyormussun puahhaBuradayız dost
2 dk boş bıraktık burayı sırtımızdan vurulduk ahhh@Mrlbra bu hariç diğerlerine güvenim tam
Ne var burda laHelal dost meğer rollu bekliyormussun puahha
Bol bol şanslar dostson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Kuran çarpsın içime doğmuş gibi gireyim bakayım dedim pyhahahaHelal dost meğer rollu bekliyormussun puahha
Bende işten öıktım biea alıp eve geldim baktım dost sandıklarımkz bize ihanet etmiş alındımKuran çarpsın içime doğmuş gibi gireyim bakayım dedim pyhahaha
kandil kandil içme bariBende işten öıktım biea alıp eve geldim baktım dost sandıklarımkz bize ihanet etmiş alındım
Dayı sana ben az iç diyorum az oyna diyorum sen benim gibi dostu nerede bulacaksın seni rolle itenler utansın puhahahBende işten öıktım biea alıp eve geldim baktım dost sandıklarımkz bize ihanet etmiş alındım
Unuttum içtim bile artık unutunca günah olmaz heralde demikandil kandil içme bari
Biz neden burada toplandıkDayı sana ben az iç diyorum az oyna diyorum sen benim gibi dostu nerede bulacaksın seni rolle itenler utansın puhahah
Dm fixBende işten öıktım biea alıp eve geldim baktım dost sandıklarımkz bize ihanet etmiş alındım
Unuttum içtim bile artık unutunca günah olmaz heralde demi
Shellac sayım yapacak aramızda kaçak varmışBiz neden burada toplandık
Biz ne zaman fix kullandık biz iban bu atada sana ilk defa kalp attım kızdım değil dikkatini çekerimDm fix