- 9,930
- 8,140
- 113
Buradayımson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Buradayımson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Bol şanslar reisson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Bak ya şamarlıcam şimdi kafayı yicemSnnssnsnnssn
Yasom yorgun bitkinBol şanslar reis
İşten çıkış yapıyorum şu an . Herkese iyi akşamlarYasom yorgun bitkin
Benim daha 2 saat varİşten çıkış yapıyorum şu an . Herkese iyi akşamlar
Hangi anlamda çıkış dost istifa mi ?İşten çıkış yapıyorum şu an . Herkese iyi akşamlar
Paydos reis.Hangi anlamda çıkış dost istifa mi ?
Devlet onların payfixe verdiği kesintinin vergisiyle dönüyor dayıson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
Hiç nasip olmadıson zamanlarda çok fena kaybetmeye başladık vergimizi verelim belki düzelir🤕 @Penaltı @butragueno @tekalali6767 @Mrlbra @Mkrc53 @drogba6 kimler burada
2. Kim olacak ona karar verin@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
bu kadroda sizce kimler kazanır Not/ Başarısız olanlar forumdan 1 hafta ban yiyecek @Shellac dedi🤩
Herkese bol bol sans@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
bu kadroda sizce kimler kazanır Not/ Başarısız olanlar forumdan 1 hafta ban yiyecek @Shellac dedi🤩
Suvatımın konu savaş alanı gibi bilemem 🤣🤣@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
Bizim kazanmamız seçenek bile değil aw@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
Kesene bereket@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
Kendimi 2. Yapıyorum2. Kim olacak ona karar verin
Kumarbaz reis beni sevmiyor@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6
Drogba kazanır gibi 😅🤣@butragueno
@tekalali6767
@Penaltı
@Mrlbra
@Mkrc53
@drogba6