Sahadaydim ama olmadıCici attır şuna topram
Bu Rfs bize iki attı atar dedik yanılttı tenekeler@Penaltı geçmiş olsun toprak![]()
Dassaklarimiz sağolsun @KUMARBAZ1982Sahadaydim ama olmadı![]()
Gölgesi yansımış ustaŞöyle birşey murat abi Ekli dosyayı görüntüle 724029
Ciddi mi puahha denersek ban yeriz falan simdiForuma bak kendi kendine sansür koyuyor @Başkan ilerletmis mevzuyu 🙂
Tam çekmiştim atıyordum şimdi bizde sansür çıkmaz bu şanslaCiddi mi puahha denersek ban yeriz falan simdi
Joe ben iyi degilimde sen hic iyi degilsin ak puhahahTam çekmiştim atıyordum şimdi bizde sansür çıkmaz bu şansla
Hee foto icin diyor la ben yazilar duzenleniyor oto sandim puahaTam çekmiştim atıyordum şimdi bizde sansür çıkmaz bu şansla
Suvatım senmi daha kötücdurumdasın benmi tam kestiremiyorumHee foto icin diyor la ben yazilar duzenleniyor oto sandim puaha
Olsun be iyi olsak ne olacak ben artik iyi olsamda daha kötü bisey olacagi içindir diyom ondan saldım artik puahhahSuvatım senmi daha kötücdurumdasın benmi tam kestiremiyorum
Deli ol hayatını yaşa suvatım neyse bizim çavuş selam verdi ben bi iş göreyim puahahOlsun be iyi olsak ne olacak ben artik iyi olsamda daha kötü bisey olacagi içindir diyom ondan saldım artik puahhah
Puahha ulan ergenlige yeni girmis liseli gibisin cilgin joe puhahahaDeli ol hayatını yaşa suvatım neyse bizim çavuş selam verdi ben bi iş göreyim puahah
a.sSelamun aleyküm