- 1,366
- 805
- 113
hadi kredi karti geciyo mu ki her yerdeO limite en temizi kuyumcuya git nakit lazım de altın satsın sana tekrar ona sat çekiniyorsan altını al başka yere gidip boz baya zarar yazar ama en temizi bu
hadi kredi karti geciyo mu ki her yerdeO limite en temizi kuyumcuya git nakit lazım de altın satsın sana tekrar ona sat çekiniyorsan altını al başka yere gidip boz baya zarar yazar ama en temizi bu
Evethadi kredi karti geciyo mu ki her yerde
KartNormal limit mi kart mı? Benim 45k limit kart limiti
teslim alınca kullanırsın 45k limitiben karti teslim almadim daha uygulamada 45k gozukuyor limitim o mudur yoksa karti teslim alinca mi belli olacak
melbete yatırılıyo oynayacaksan
Benimde kredi notu yerlerde 800 falan ama 45k limitim var hadide değişikler biraz kafaya göre veriyolar valla, kart gelince aktif et kullanırsın direkt 50k yıEkli dosyayı görüntüle 780789
şuan böyle gözüküyor kartlarım kısmındayken anlamadım millete 2000 limit veriyomuş uygulama benim kredi notum iptal niye 50 verdi ki? daha doğrusu verdi mi ag?
eyw a101den teslimi seçtim direkt sabahtan kuyumcu şekli yapacamBenimde kredi notu yerlerde 800 falan ama 45k limitim var hadide değişikler biraz kafaya göre veriyolar valla, kart gelince aktif et kullanırsın direkt 50k yı
Benim puan sıfırdır hiç bankalara borç felan yok icra felan hiçbişeyim yok verir mi banaBenimde kredi notu yerlerde 800 falan ama 45k limitim var hadide değişikler biraz kafaya göre veriyolar valla, kart gelince aktif et kullanırsın direkt 50k yı
benim kapanmış icra dosyam vardı 50k verdi dene bi şansını hayat cesurları severBenim puan sıfırdır hiç bankalara borç felan yok icra felan hiçbişeyim yok verir mi bana
Valla bilmiyorum reis notu yüksek olana 2k verip bizim gibilere 45k 50k veriyo ne yapacağını kestiremiyoruz😄Benim puan sıfırdır hiç bankalara borç felan yok icra felan hiçbişeyim yok verir mi bana
Benimde yapılandırma falan vardı gt zoru kapattım yinede 40k vermişti sonradan 45k ya yükseldi hattabenim kapanmış icra dosyam vardı 50k verdi dene bi şansını hayat cesurları sever
benim hiç bir beklentim yoktu ag inanamıyorum hala para cebime girene kadar da inanmayacamValla bilmiyorum reis notu yüksek olana 2k verip bizim gibilere 45k 50k veriyo ne yapacağını kestiremiyoruz😄
Hangi hattı kullanıyosuneyw a101den teslimi seçtim direkt sabahtan kuyumcu şekli yapacam
NFC felan istiyo yarın yaparım şimdi bu kafayla uğraşamıycam 😊benim kapanmış icra dosyam vardı 50k verdi dene bi şansını hayat cesurları sever
İnan inan bende inanmıyodum 1k fln bekliyodum bir ihtimal 40k görünce bayılmıştımbenim hiç bir beklentim yoktu ag inanamıyorum hala para cebime girene kadar da inanmayacam
Sigorta var mıbenim kapanmış icra dosyam vardı 50k verdi dene bi şansını hayat cesurları sever