Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,239
950
113
4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
Dostlar bildiğiniz var mı ya kredi alabileceğim yer

a2daflex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,177
1,373
113
gspara ya bak kredi kartı veriyorlar umarım çıkar

DarkWager

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
397
63
4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
insanlardan sürekli istediysen bktırdıysan vermezler, ayrıca ailende sana destek olmuyorsa , sende bir sorun vardır ve kumar oynadığını biliyorlardır.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
296
63
açık hesabın yokmu hocam başvur bankaya

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,926
11,514
113
Allah yardımcın olsun. Hepsi burada yi dene kredi limiti veriyor ordan al sat yap yada bozdur

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Gözde küçük para der herkes 3-5 bin para değil muhabbetine girilir ama yeri gelir 100₺ bile bulamaz insan hepimiz zaman zaman o dönemlerden geçiyoruz Allah yardımcın olsun elimde olsa şuan düşünmem destek olurdum yani 1 hafta önce görsem ki bu mesajı bir şekilde yardımcı olurdum. İyi niyet yada kötü niyet bende geçtim o yollardan Allah tekrar tekrar yardımcın olsun

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,239
950
113
Gözde küçük para der herkes 3-5 bin para değil muhabbetine girilir ama yeri gelir 100₺ bile bulamaz insan hepimiz zaman zaman o dönemlerden geçiyoruz Allah yardımcın olsun elimde olsa şuan düşünmem destek olurdum yani 1 hafta önce görsem ki bu mesajı bir şekilde yardımcı olurdum. İyi niyet yada kötü niyet bende geçtim o yollardan Allah tekrar tekrar yardımcın olsun
Saol dost

Nedim7875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
644
113
Son 300 TL param var 564 TL faturam var işine yarayacaksa atiyim sana 150 benim zaten umudum yok artık

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
1,551
113
Kumbaranı bozdurman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...