Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,356
113
4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
Dostlar bildiğiniz var mı ya kredi alabileceğim yer
Kumar oynayan adama kimse para vermez aga kusura bakma hepimiz aynıyız

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Abicim burada dalga geçmek kaynatmak alay konusu haline getirmeyin.. burada kimse sütten çıkmış ak kaşık değil adam sizden para istemiyor fikir istiyor.. herkes bu yollardan geçmiştir varsa fikriniz sunun kumbarani bozdur falan ne demek onu yazan arkadaş o dönemlerde kumbarasini bozduruyor demekki ayıptır yapmayın.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Çalmadım kapı kalmadı ulan kumar oynuyoruz ya herkes yok çekiyor

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Bitecek bugünler kardeşim aileden bile bulamadım ulan

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,576
113
4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
Dostlar bildiğiniz var mı ya kredi alabileceğim yer
Arkadaslar 4k lazım kumar oynadığım için eş dost aile kimse bana 1 tl bile vermiyor.Tün kartlar patlak 4k borç var. Parayı kumar için almıyorum borç için almam lazım(Borcuda kumarla yaptım orası ayrı)

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Arkadaslar 4k lazım kumar oynadığım için eş dost aile kimse bana 1 tl bile vermiyor.Tün kartlar patlak 4k borç var. Parayı kumar için almıyorum borç için almam lazım(Borcuda kumarla yaptım orası ayrı)
Eee olabilir ne var bunda kumar kimleri yoldan çıkarmamış bu bir hastalık ileride sende aynı olacaksın herkes aynı olacak , bunu kınama istersen zaman kime neyi getirir bilemezsin.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Knka borç deil önemli bi durum var onun için para özel durum

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Bitecek bugünler kardeşim aileden bile bulamadım ulan
Kızma dostum ailene şuan para bulma psikolojisindesin ve sana yok diyenlere düşman gözüyle bakıyorsun sana güveniyor olsalar zaten verirler he bana güveniyorlar diyorsan da o zaman paraları yoktur gerçekten demekki kızma bende o psikolojiye girip 2 gün önce yakınımın kalbini kırdım bağıra çağıra şuan onun kalbini kırmasaydım da geberseydim diye düşünüyorum sonradan pişman olacağın şekilde hareket etme.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
hocam karşı tarafa kızma ailen sonuna kadar haklı kımse sana ınanmaz kımsede 1 tl vermez sana kumardan adın çıktıysa malesef bu herkes için geçerli

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Kızma dostum ailene şuan para bulma psikolojisindesin ve sana yok diyenlere düşman gözüyle bakıyorsun sana güveniyor olsalar zaten verirler he bana güveniyorlar diyorsan da o zaman paraları yoktur gerçekten demekki kızma bende o psikolojiye girip 2 gün önce yakınımın kalbini kırdım bağıra çağıra şuan onun kalbini kırmasaydım da geberseydim diye düşünüyorum sonradan pişman olacağın şekilde hareket etme.
Ayn tm

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Neyse dostlar kimseden para çıkmıyor iki gündür aradım bulamadım yapacak bir şey yok Allah'ım kimseyi zor durumda bırakmasın kardeşim ben onu diyorum yaşayın sonra bana hak verirsiniz hadi beyler iyi günler size

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Para bulunur aile bulunmaz haberin olsun umursamıyorsun ama burada aile evinden ayrılanların ailesiyle arası bozulanların pişmanlıklarını duysan gerçi ne anlatıyorum yaşamadan bilinmez Hadi uygulaması var sicilin bozuk olsa da kredi kartı veriyor onu dene

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Neyse dostlar kimseden para çıkmıyor iki gündür aradım bulamadım yapacak bir şey yok Allah'ım kimseyi zor durumda bırakmasın kardeşim ben onu diyorum yaşayın sonra bana hak verirsiniz hadi beyler iyi günler size
Dost yanlış anlama ama kumarbaz adama artık öz kardeşi bile güvenmezken burdan sana niye para çıksın ki burda bir çok kişi senin durumundan daha kötü haldedir, burdaki bir çok insanda en az seninki kadar zor durumda da kalmıştır

DarkWager

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
397
63
adam son çare forumdan belki gönderen olur diye konu açmış.

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Ya kardeşim beni yanlış anlama
4 bin lira para değil çalışıyor musun
İşyerinden avans iste hiç mi senin gerçek dostun vs yok ondan işte
Hadi o da olmadı AVM git bişey al sat 4 bin illaki zor duruma koymuştur ama bu devirde 4 bin hicbisey
Allah yardımcın olsun ne diyelim

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Ya kardeşim beni yanlış anlama
4 bin lira para değil çalışıyor musun
İşyerinden avans iste hiç mi senin gerçek dostun vs yok ondan işte
Hadi o da olmadı AVM git bişey al sat 4 bin illaki zor duruma koymuştur ama bu devirde 4 bin hicbisey
Allah yardımcın olsun ne diyelim
Calismiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...