Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkWager

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
397
63
her yerin foul kardeşim çalışmıyorsun, insanlardan borç istiyorsun , insanlardan aldığın parayı çalışmadan nasıl ödeyeceksin ?

KUMAR OYNAYARAK DEMİ ?

sonra eşim dostum yok diyosun, git hammalık yap çalış 4 bin dilenme

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Neyse dostlar kimseden para çıkmıyor iki gündür aradım bulamadım yapacak bir şey yok Allah'ım kimseyi zor durumda bırakmasın kardeşim ben onu diyorum yaşayın sonra bana hak verirsiniz hadi beyler iyi günler size
Bende 2 3 kere bu duruma düştüm kral en iyisi akışına bırak 😃😃 normalde parasız günüm olmuyor ama öyle bir an geliyorki hiç kimse de para olmuyor ve sende bitik oluyorsun ve odemen veya biseyin oluyor halledemiyporsun boş ver düşünme halletmeye çalışma olan olsun en iyisi

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
her yerin foul kardeşim çalışmıyorsun, insanlardan borç istiyorsun , insanlardan aldığın parayı çalışmadan nasıl ödeyeceksin ?

KUMAR OYNAYARAK DEMİ ?

Dost mevzu çalışıp çalışmaması değil çalışırsan da derler ki çalışıyorsun çalıştığın halde para istiyorsun o yüzden bu dediğin de yanlış hayatta kimseye minnet etmeyeceksin varsa yiyeceksin yoksa yemeyeceksin

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Ben bugün aynı işyerinde çalıştığım 100 kişi varsa 90 tanesinden 5 bin TL alırım eğer sen telefon rehberinde kimseden 1 kuruş bulamdysan hata yüzde 99 sendedir Allah yardımcın olsun

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Bende 2 3 kere bu duruma düştüm kral en iyisi akışına bırak 😃😃 normalde parasız günüm olmuyor ama öyle bir an geliyorki hiç kimse de para olmuyor ve sende bitik oluyorsun ve odemen veya biseyin oluyor halledemiyporsun boş ver düşünme halletmeye çalışma olan olsun en iyisi
Öle tabi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113
Ben bugün aynı işyerinde çalıştığım 100 kişi varsa 90 tanesinden 5 bin TL alırım eğer sen telefon rehberinde kimseden 1 kuruş bulamdysan hata yüzde 99 sendedir Allah yardımcın olsun
Ayn hata kumarbaz olmamız

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Herkes aynı olmaz başınıza gelmeden bilemezsiniz sen alırsın o alamaz senin çevrenin durumu iyidir arkadaşın belkide kimsesi yoktur , herkesin iş yerinde ortamı olacak veya hayatında bir çevresi olacak diye birşey yok şükür Allah'a bir sıkıntım yok ama çevremde yok başım şimdi dara düşse ben kötü birimi olmuş oluyorum bence hayır bir lafı konuşmadan önce elekten geçir bey abi büyük konuşmayın Allah kınadığınız şeyi başınıza getirmeden canınızı almaz.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
951
113

KUMAR OYNAYARAK DEMİ ?

İki günüm kaldı ise gitmeye zmn yok 4bin kazanamam iki günde

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Herkes aynı olmaz başınıza gelmeden bilemezsiniz sen alırsın o alamaz senin çevrenin durumu iyidir arkadaşın belkide kimsesi yoktur , herkesin iş yerinde ortamı olacak veya hayatında bir çevresi olacak diye birşey yok şükür Allah'a bir sıkıntım yok ama çevremde yok başım şimdi dara düşse ben kötü birimi olmuş oluyorum bence hayır bir lafı konuşmadan önce elekten geçir bey abi büyük konuşmayın Allah kınadığınız şeyi başınıza getirmeden canınızı almaz.
Bir insanın etrafinda en azından 100 lira alacak herhangi birisi mutlaka olur olmuyorsa o adamda bir bok var demektr

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Ankara'da isen sana 2-3 gün hemen iş ayarlayım günlük al paranı bir gün geç olur en azından Ödemiş olursun ankarada oturuyorsan yaz bana hemen göndereyim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Bir insanın etrafinda en azından 100 lira alacak herhangi birisi mutlaka olur olmuyorsa o adamda bir bok var demektr
Adamın aradığı para 100₺ değil ama al eline telefonu şimdi bir arkadaşından 5 bin iste bakalım verecek mi bence vermeyecek.

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Neyse arkadaşlar kimseden ben bir şey talep etmiyorum yardım etmek isteyen yardım edebilir ister inan ister inanmayın Allah biliyo kalpimi Allah'ım kimsin darda bırakmasın
Aga telefonun markası ne etmez mi 4.5bin git sat öde borcunu tuşlu telefon al bide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...