Kanka bir belge alıyorum da onun için çalışacağım belgeyi alayımKardeş niye çalışmıyorsun sorması ayıp özel bir sebebin yoksa
Kanka bir belge alıyorum da onun için çalışacağım belgeyi alayımKardeş niye çalışmıyorsun sorması ayıp özel bir sebebin yoksa
Valla aga başkalarından borç istemekten iyidir satarsın borcunu kapatirsin, kumara atmwdiTlfn satma olmz daha alamk tlfn calismiyom ztn ewden koçlar en son calismiyok die
Kardeş burda para için annesinin babasının üzerine yalan yere yemin eden insanlar var, git telefonu sat diyoruz ona kıyamıyorsun burdan medet umuyorsun Allah akıl fikir versin vallahiAllah peygamber aşkına yemin ederim sana mevzu kumar değil arkadaşlar bazı arkadaşlar yalan söylüyor gibi şeyi düşünebilir
Doru dedin bkValla aga başkalarından borç istemekten iyidir satarsın borcunu kapatirsin, kumara atmwdi
Kardeş burda para için annesinin babasının üzerine yalan yere yemin eden insanlar var, git telefonu sat diyoruz ona kıyamıyorsun burdan medet umuyorsun Allah akıl fikir versin vallahi
İstesen 1 saatte bile kazanırsın daİki günüm kaldı ise gitmeye zmn yok 4bin kazanamam iki günde
Günahını vermezler agaŞimdi gitsemki vbetr ye çok kaybim var son ongunde bna 4bin lzm verirmi aşırı kayıp o sitede öle böle deil eli bin vardır on günde
Hepsiburada ya üye olup ordan adımları takip edip başvurabilirsin. Önce al sonra öde diye bir bölüm varO nasıl oluyor hocam hiç duymadım onu bilgi verirsen memnun oşırum
Kardesim gercekten durumuna üzülmekle beraber arabayı satıp battıgında 400 Bin TL kalmısken senı uyarmalarına ragmen gidip onuda kaybetmişsin. En azından orda dursaydın bunları yasamazsın. Gercekten uzuluyorum cunku cogumuz aynı durumdayız. Allah yardımcın olsunDoru dedin bk
Kardesim gercekten durumuna üzülmekle beraber arabayı satıp battıgında 400 Bin TL kalmısken senı uyarmalarına ragmen gidip onuda kaybetmişsin. En azından orda dursaydın bunları yasamazsın. Gercekten uzuluyorum cunku cogumuz aynı durumdayız. Allah yardımcın olsun
Birader 300 500 lira iste direk yüksek rakam isteme4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
Dostlar bildiğiniz var mı ya kredi alabileceğim yer
Tamamdır hocam bi uğraşalım bakalımHepsiburada ya üye olup ordan adımları takip edip başvurabilirsin. Önce al sonra öde diye bir bölüm var
Sen yinede vbet ve casiboma yaz. Ne olur ne olmaz. Oynadığın sitelerden jest bonusu talep et. Bugunlerde kaybın cok cunkuBugün ler bugünler bitecek dostlar bir ordulu dostunuz vardı diyeceksiniz hepinizi göreceğim iyilik kazansin yeterli
Yavaş yavaş dilencilik moduna geçeceksin anlaşılanÇok kişiyle para attım ha bu forumda vurduğum zamanlar şu an hiçbiri yok piyasadan