Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Allah peygamber aşkına yemin ederim sana mevzu kumar değil arkadaşlar bazı arkadaşlar yalan söylüyor gibi şeyi düşünebilir

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Tlfn satma olmz daha alamk tlfn calismiyom ztn ewden koçlar en son calismiyok die
Valla aga başkalarından borç istemekten iyidir satarsın borcunu kapatirsin, kumara atmwdi
Allah peygamber aşkına yemin ederim sana mevzu kumar değil arkadaşlar bazı arkadaşlar yalan söylüyor gibi şeyi düşünebilir
Kardeş burda para için annesinin babasının üzerine yalan yere yemin eden insanlar var, git telefonu sat diyoruz ona kıyamıyorsun burdan medet umuyorsun Allah akıl fikir versin vallahi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Dostlar bir dostuma yazdım da dedim böyle böyle bir durum var çocuğun yazdığı kelime bu Cihat ipe asılı olsan kumarcıya para vermem diyor çocuk

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Valla aga başkalarından borç istemekten iyidir satarsın borcunu kapatirsin, kumara atmwdi

Kardeş burda para için annesinin babasının üzerine yalan yere yemin eden insanlar var, git telefonu sat diyoruz ona kıyamıyorsun burdan medet umuyorsun Allah akıl fikir versin vallahi
Doru dedin bk

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Şimdi gitsemki vbetr ye çok kaybim var son ongunde bna 4bin lzm verirmi aşırı kayıp o sitede öle böle deil eli bin vardır on günde

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
@Daimon @Shellac konunun krediyle en ufak alakasi yok durum ortada konunun neyi amaçladığını anlamayacak kadar kör değilim sizlerde öylesiniz diye düşünüyorum.

naklov99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,475
533
113
Kardesim gercekten durumuna üzülmekle beraber arabayı satıp battıgında 400 Bin TL kalmısken senı uyarmalarına ragmen gidip onuda kaybetmişsin. En azından orda dursaydın bunları yasamazsın. Gercekten uzuluyorum cunku cogumuz aynı durumdayız. Allah yardımcın olsun

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Kardesim gercekten durumuna üzülmekle beraber arabayı satıp battıgında 400 Bin TL kalmısken senı uyarmalarına ragmen gidip onuda kaybetmişsin. En azından orda dursaydın bunları yasamazsın. Gercekten uzuluyorum cunku cogumuz aynı durumdayız. Allah yardımcın olsun
:))

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Bugün ler bugünler bitecek dostlar bir ordulu dostunuz vardı diyeceksiniz hepinizi göreceğim iyilik kazansin yeterli

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,746
3,779
113
4.000tlye ihtiyacım var aile arkadaş dost komşu aramadığım adam kalmadı telefon rehberinde aramadım dost kalmadı be
ben ama kimseden ₺1 dahi bulamadım işte kardeşim kara günde kimse yanımda olmadı bu parayı öyle bir ihtiyacım var ki iki gün içinde bulmam lazım ama bulamıyorum kardeşim dostunu akrabanı zor günde anla demişler
Dostlar bildiğiniz var mı ya kredi alabileceğim yer
Birader 300 500 lira iste direk yüksek rakam isteme

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,243
950
113
Çok kişiyle para attım ha bu forumda vurduğum zamanlar şu an hiçbiri yok piyasadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...