- 3,782
- 891
- 113
hiç mutlu olmadim mk
Kanka ne bilim yabula bula benim mesajimi iletion kız arkadaşina hatri sayilir o kadar mesaj varken neden ben neden
kendini sen kendin ezdiriyorsun haberin olsunKanka ne bilim ya
Nasıl yani kankave ayrica sana tavsiye bunu konu yapacak kadar önemliyse kız arkadaşin dunyalik ödemeler yapmalisin ki bu algidan kurtul simdi kendine gel
nasili mi var en basiti alabilcenmi bilmemde gram + ceyrek + yarim Cumhuriyet Ata ne bilim al ve ver bak sana neler degistirirNasıl yani kanka
Kişiden kişiye deişir o paşam kimseyi bilmeden yargılamaErrrrkeeek be kızda sahipsizdi zaten istediğini yapabilirsin
El yumruğu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmış seninkide o mesele
Kral 34 yasındasn Tsubasa mi izliyorsnhiç mutlu olmadim mk
34 yaş izleyemez mi yaziyorKral 34 yasındasn Tsubasa mi izliyorsn
Maks yaş +734 yaş izleyemez mi yaziyor
Hahahahahahahahahah metin abi 😂😂Reıs yengemız olurda göbekte ise sıkıntı olmaz dılıne taktırdıysa ayrıl hemen
Kral çok ayıb etmiş yenge piercing nedir yahu varmı resim ayıptır ya sana niye danışmiyor tövbe estağfurullahArkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Olm yapmayın ya kafam bozuk anlayışla karşılayınKral çok ayıb etmiş yenge piercing nedir yahu varmı resim ayıptır ya sana niye danışmiyor tövbe estağfurullah
Herkesin bir mermilik canı var kabadayılığın herkese sökmez dikkat et yinede paşamKişiden kişiye deişir o paşam kimseyi bilmeden yargılama
Kardeşim niye kafan bozuk oluyor alla alla bu kız 18 yaş üstünde değil mi evet istediğini yapar herkesin kendi karakteri kendi bir huyu var güzel kardeşim öyle sevmediğin bir hareketi varsa uyarirsin yada sevdiğini öyle kabul edersin bu senin seçimin nişanlın sözlün olur eyvallah ama sevgilisin bugün var yarın yok ne moralini bozuyon.Olm yapmayın ya kafam bozuk anlayışla karşılayın
Öylede ne bileyim kanka ya cidden seviyorumKardeşim niye kafan bozuk oluyor alla alla bu kız 18 yaş üstünde değil mi evet istediğini yapar herkesin kendi karakteri kendi bir huyu var güzel kardeşim öyle sevmediğin bir hareketi varsa uyarirsin yada sevdiğini öyle kabul edersin bu senin seçimin nişanlın sözlün olur eyvallah ama sevgilisin bugün var yarın yok ne moralini bozuyon.
Hayır bize yansımadı tatilBugün resmi tatil diye mi böyle acaba