Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaş

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
bula bula benim mesajimi iletion kız arkadaşina hatri sayilir o kadar mesaj varken neden ben neden

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
ve ayrica sana tavsiye bunu konu yapacak kadar önemliyse kız arkadaşin dunyalik ödemeler yapmalisin ki bu algidan kurtul simdi kendine gel

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Kral çok ayıb etmiş yenge piercing nedir yahu varmı resim ayıptır ya sana niye danışmiyor tövbe estağfurullah

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Olm yapmayın ya kafam bozuk anlayışla karşılayın
Kardeşim niye kafan bozuk oluyor alla alla bu kız 18 yaş üstünde değil mi evet istediğini yapar herkesin kendi karakteri kendi bir huyu var güzel kardeşim öyle sevmediğin bir hareketi varsa uyarirsin yada sevdiğini öyle kabul edersin bu senin seçimin nişanlın sözlün olur eyvallah ama sevgilisin bugün var yarın yok ne moralini bozuyon.

nuji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
175
43
Bugün resmi tatil diye mi böyle acaba

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Kardeşim niye kafan bozuk oluyor alla alla bu kız 18 yaş üstünde değil mi evet istediğini yapar herkesin kendi karakteri kendi bir huyu var güzel kardeşim öyle sevmediğin bir hareketi varsa uyarirsin yada sevdiğini öyle kabul edersin bu senin seçimin nişanlın sözlün olur eyvallah ama sevgilisin bugün var yarın yok ne moralini bozuyon.
Öylede ne bileyim kanka ya cidden seviyorum