insanlar bir acayip piercing taktı diye sevgilinden mi ayrılır yani dertlere bakYani git diyorsun Kafasına sık😄
insanlar bir acayip piercing taktı diye sevgilinden mi ayrılır yani dertlere bakYani git diyorsun Kafasına sık😄
Aynen öyle kral 🤣Yani git diyorsun Kafasına sık😄
Muro abimde gelmiş masamıza vay abim benim şeref verdinYani git diyorsun Kafasına sık😄
Sakat bırakabilirimAma direk sıkma sen prsing nerde önemli olan o takıldığı yere göre ceza hafifleyebilir sakat bırakma durumuda var 😁
la bi git işinwe ne alaka mk burda kız mızArkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Etrafında kim varsa 3'er tane at 4 sıkma sonra mermi parası bulamayız mermi de pahalıAma direk sıkma sen prsing nerde önemli olan o takıldığı yere göre ceza hafifleyebilir sakat bırakma durumuda var 😁
Öksüzmüyüz abi bizla bi git işinwe ne alaka mk burda kız mız
Mermi kara borsa da tek kırmada halleder bizim işi 5 saçma mermisi halleder kaçarken deil prsing takılı kalmayı useyin bolt un rekorunu kırar 😁Etrafında kim varsa 3'er tane at 4 sıkma sonra mermi parası bulamayız mermi de pahalı
En iyisi pompalı fazla mermi de yapmıyorMermi kara borsa da tek kırmada halleder bizim işi 5 saçma mermisi halleder kaçarken deil prsing takılı kalmayı useyin bolt un rekorunu kırar 😁
Kürt mü sevgilinArkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Errrrkeeek be kızda sahipsizdi zaten istediğini yapabilirsinYaş 33 benimde var kız arkadaşım öyle prsing Mirsing taktırsın benden habersiz onu cehenneme gönderir elinede bi kaç odun veririm sende olan bi şey bu kral elini masaya vurmasını bilmezsen kafanı taşlara vurdururlar
Yok RusKürt mü sevgilin
Rus mu ? Hergün farklı kişi ister grup ister tost ister ohoooo 🤣 sana yaramaz dostumYok Rus
Saçı pembe gönlü karaaaRus mu ? Hergün farklı kişi ister grup ister tost ister ohoooo 🤣 sana yaramaz dostum
fakirleşmissin dayı kız umudunu senden kesmişArkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
fakirleşmissin dayı kız umudunu senden kesmiş