Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaş

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,919
425
83
Ama direk sıkma sen prsing nerde önemli olan o takıldığı yere göre ceza hafifleyebilir sakat bırakma durumuda var 😁

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
la bi git işinwe ne alaka mk burda kız mız

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
18 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim. Pul biberin çok işe yaradığını biliyorum. Her gün pul biber sürsem penisim büyür mü?

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,919
425
83
Etrafında kim varsa 3'er tane at 4 sıkma sonra mermi parası bulamayız mermi de pahalı
Mermi kara borsa da tek kırmada halleder bizim işi 5 saçma mermisi halleder kaçarken deil prsing takılı kalmayı useyin bolt un rekorunu kırar 😁

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Kürt mü sevgilin

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Yaş 33 benimde var kız arkadaşım öyle prsing Mirsing taktırsın benden habersiz onu cehenneme gönderir elinede bi kaç odun veririm sende olan bi şey bu kral elini masaya vurmasını bilmezsen kafanı taşlara vurdururlar
Errrrkeeek be kızda sahipsizdi zaten istediğini yapabilirsin
El yumruğu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmış seninkide o mesele

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,782
891
113
fakirleşmissin dayı kız umudunu senden kesmiş