Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaş

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Karım bana bi börek bile yapmıyir arkadaşlar bulaşıkları falan ben topluyorum köyden kız alın

Laz8118

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
696
338
63
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Haci sen gecen gece uykumda boguluyodum diye konu acan arkadas degilmisin bi banami garip geliyosun sen

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,037
1,769
113
Karım bana bi çiğköfte bile yogurmuyir

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
20 yaşında dert ettiği şeylere bak lavuğun bu yaşta bu mevzulardan aklını yemek üzereysen seni çok s*kerler bu hayatta. 26 27 yaşından sonra bi aydınlanma gelecek hayata başka yerden bakmaya baslayacaksın o zamana kadar çok da şaapma sittir et abin yaşında birisi olarak tavsiyemdir.

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
2,018
113
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Kız seni iplese zaten sana sorardı yakışır mı sever misin taktırıyım mı diye. Sen kendi kendine gelin güvey olmuşun biraz; yakında o çiçek başka yerlerde açar fazla yorma kendini 😂

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
467
182
43
Kardeşim piercing vs mevzu değil de “ saygısı azaldı " ifadesini kullanmışsın ya işte bu noktada her şey biter. Ne yaşadıysan ne yaptıysan hemen geride bırak ve yollunu ayır. Bir ilişkide kadının erkeğe saygısı kaybolduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok. Şu noktadan sonra hala devam edersen yaşadığın her şey sana acı olarak geri dönecek. Git efendi gibi konuş ve bitir bence.