- 1,506
- 454
- 83
Ben bu çocuğun abisi olsam döverim gece geceBayramın kutlu olsun ergen yan tarafa alalim burası yeri degil
Ben bu çocuğun abisi olsam döverim gece geceBayramın kutlu olsun ergen yan tarafa alalim burası yeri degil
Hangi köyden bunlar kadikoyden almaya calisirKöyden kız al hocam
Haci sen gecen gece uykumda boguluyodum diye konu acan arkadas degilmisin bi banami garip geliyosun senArkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Allah senin gece gece uykusundami boguluyomus bu genç aşırı yalnız benceHaci sen gecen gece uykumda boguluyodum diye konu acan arkadas degilmisin bu banami garip geliyosun sen
Valla o emin olmak icin baktim oAllah senin gece gece uykusundami boguluyomus bu genç aşırı yalnız bence
Köylüler sehirlileri geçtiKöyden kız al hocam
Kızılcık şerbeti çok izliyorsaİyice delirdi bu Z kusagi adamın derdine bak pirsing taktirmis sanki boynuz takttirdi kız derdinizmi yok oğlum
Yazık ya çocuk hastadır belki öle şey yapıyoruz ama tribe soktu benide gece gece demin dövmek istoyodum şimdi acıdım cocugaValla o emin olmak icin baktim o
Adam kızı kesin vuracak 🤣😁🤣Kesin aldatıyor bro seni ona yakıştığını söyleyen başkası var jsjsjsjsj seni tinlamiyor malesef
Çok saçma bı nesil yetişiyor ama düzeltirlerKızılcık şerbeti çok izliyorsa
Nesli bilmemde biz günden güne duzeliyoruz zamlar karsisindaÇok saçma bı nesil yetişiyor ama düzeltirler
Burdan oraya nasıl geçiş yaptın kral konuyu parcaladin gectinNesli bilmemde biz günden güne duzeliyoruz zamlar karsisinda
Kız seni iplese zaten sana sorardı yakışır mı sever misin taktırıyım mı diye. Sen kendi kendine gelin güvey olmuşun biraz; yakında o çiçek başka yerlerde açar fazla yorma kendini 😂Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Ulan AHAHSHSHSHAGHAYanlış foruma konu actın kardesim dogru adres burası https://www.kizlarsoruyor.com/