Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kız Arkadaş

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
767
332
63
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Dostum burda haklı olan taraf sensin. Çümkü vücudunun herhangi bir yerine piercing uygulayan kişinin abdesti tutmaz, gusül alamaz. Dini vecibelerimiz namına seni daha aklı selim bir insanla, yeni bir başlangıca davet ediyorum

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
700
113
aYrıl kardeşim sanki 10 yıllık evli olup çocuğun var
Ergen ergen işler

Berat1357

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
53
28
Arkadaşlar Uzun Süren Bir İlişkim Var Bahadır Görüşüyoruz 1 Senemiz 20 Nişanda Doldu Fakat İlk Aylara Göre Eskisi Gibi Değiliz Aşırı Kavgalar Ve Saygı Azalması Oldu İlişkide Artık Resmen İşin Suyu Çıktı Evet Benimde Hatam Yok Demiyorum Ama Kız Benden Habersiz Piercing Taktırmış Sizce Bu Normal Bir Durummu Ben Artık Kafayı Yemek Üzereyim Ailem Kızı Tanıyor Kızın Aileside Beni Tanıyor Piercing Falan Bunlarıda Sevmiyorum
Kanka simdi iliskine saygım barda bence böyle şeyleri burdan yazmayın be ağa sevgilinde senden habersz pirsing takmissa ver yolu gitsin zaten suratsız kizlar takar onutakip iyice suratsız olmuştur o ver yolu gitsin

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,643
113
İnsanların o kadar gerçek dertleri var ki bu dertler çok komik gözüküyor dostum kusura bakma

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,180
302
83
Sana neden haber versin sen onun esimisin ki

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
Reis ben sana takıl geç demiştim ama sizde durumlar farklı aileler tanışıyor vs demişsin anlaşılan takılmalık yapamazsın sizin durum biraz ciddiye binmiş. En iyisi sen bu kızı sal gitsin. Köpek gibi geri sana dönecek fakat sıfır iletisimde ol. Döndüğü zamanda defol çekersin.