Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,722
8,044
113
Gelde bunlara evin kiraya ver benim 2.5 kat yerim var evliyken maaş kartım herşey eşime verirdim herşeyi sen yap aylık 1.500 alırdım kumar parası katlarsam 1 2 aylıkta önceden kira verirdim 2 aylık rahat ederiz siz önce kira demek yerine kumara veriyorsunuz hiç acımıyorum vallahi kış günü sokakta yaşamayı göze almışsınız demekki biride 4 aydır vermiyor hurda her akşam saçma sapan konu açıyo

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
439
83
Valla bizde bugün 2k bulamazsak sıçtık hat kapanacak babadan da isteyemiyoruz kumar borcum vardı onu ödedi yüzüm yok istemeye ne yapcam bilmiyorum Allah kimseyi zorda bırakmasın

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
428
83
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
depozito verdiysen ona karşılık gelsin de bi kere öyle yaptım kabul etmek zorujnda kaldı

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
705
148
43
Buradaki çoğu insan bağımlı ister kabul edin ister etmeyin. Bağımlı olan adam harcamaması gereken parayı da harcar, borç yapar yine oynar. Çözümü çok basit eğer sabit maaş gelirin varsa hesabını direk kardeşine, abine vs. Vereceksin. Onun teline kayıtlı olacak bankacılık ve sen giremeyeceksin. Maaş yatınca o her şeyi ödeyecek kalan parayı senin başka banka hesabına havale yapacak. İşte o parayla ne yaparsan yap kimsenin umurunda olmaz. Bunun dışında Buradaki insanların çoğu irade gösteremez. Kendinize kandırmayın. Çözüm budur (bence)

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,718
729
113
tefeciden borç al katlayıp ödersin

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,944
2,906
113
Allah a şükür ev kira değil yoksa bende kendime güvenmiyorum bende yapabilirdim arkadaş gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...