- 301
- 97
- 28
Geçmiş olsun
kumar oynayan adamın karakteri olmaz zaten bok adamdır kumarbaz adamKumarın sonucu benim de kredi vardı bugün 5 buçuga kadar 18k odemeseydim avukatlık oluyordum aileden aldık bı ton laf yiyerek.ne karakter kaldı ne haysiyet
AynenO banlanmamismiydi
Aynen öyle keşke uyuşturucu bağımlısı filan olsaydık en azından tedavisi var bu illetin tedavisi yokkumar oynayan adamın karakteri olmaz zaten bok adamdır kumarbaz adam
depozito verdiysen ona karşılık gelsin de bi kere öyle yaptım kabul etmek zorujnda kaldıArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
İnsani degistiriyor resmen kendine gelince eyvah diyorsunda is isten gecmis oluyorKumar maalesef insanı yapmayacağı hareketlere sokuyor bu soktumun illeti böyle
Bunun iradeyle meselesi yok kumarın orospucocuklugu buİnsani degistiriyor resmen kendine gelince eyvah diyorsunda is isten gecmis oluyor
Çoğu tefeci bankadan daha zor veriyor artik parayitefeciden borç al katlayıp ödersin
Varsa tanıdığın tefeci alayımtefeciden borç al katlayıp ödersin
Sen herşeyi yaparaın azimlisinAllah a şükür ev kira değil yoksa bende kendime güvenmiyorum bende yapabilirdim arkadaş gibi
Onada ya sağlam kefil yada ipotek isterler zor iştefeciden borç al katlayıp ödersin