- 31,495
- 21,177
- 113
Alt oynamak ızdırap bence yaÜste hiç elim gitmiyor kanka ben de böyle bi manyağım
Alt oynamak ızdırap bence yaÜste hiç elim gitmiyor kanka ben de böyle bi manyağım
Dosttt,,sen az bi dinlen,bi çay bi kahve bi cigara yap,,sağlığın bozulur,,Az önce kendi kendime bir kupon yaptım burada paylaşmadan, dedim ki bu kupon gelirse foruma direkt dağıtacağım. Düşüncesi bile yetti demek ki, o da yattı 😂😂
Belki de ben ızdırabı seviyorumdur 😅Alt oynamak ızdırap bence ya
.................böyle aşkın ızdırabını,,,,Belki de ben ızdırabı seviyorumdur 😅
Kupon yapmadan dağıt kanka bide öyle deneAz önce kendi kendime bir kupon yaptım burada paylaşmadan, dedim ki bu kupon gelirse foruma direkt dağıtacağım. Düşüncesi bile yetti demek ki, o da yattı 😂😂
Heeee,,Süpppeeerrr fikir,,,Kupon yapmadan dağıt kanka bide öyle dene
Kanka biz öyle zengin insanlar değiliz gelsin ki dağıtalım gelmeden olmaz 🤣Kupon yapmadan dağıt kanka bide öyle dene
Seviyorum böyle aşkın izdirabini.................böyle aşkın ızdırabını,,,,
Boşlukları doldurun artık,,![]()
![]()
![]()
Şansın bol olsun dost kalbine göre gelsin kuponlarinKanka biz öyle zengin insanlar değiliz gelsin ki dağıtalım gelmeden olmaz 🤣
Öyle olmaz kazanmadan dağıtmakKanka biz öyle zengin insanlar değiliz gelsin ki dağıtalım gelmeden olmaz 🤣
Varsa öyle yağlı kapı biz de yanaşalım sorun yok 😅Öyle olmaz kazanmadan dağıtmak
4-5k basabiliyorsan bir bahse,,belliki ayakkabı boyacısıda değilsin,,serin git,sakın sakin yaparsan hedefi bulursunKanka biz öyle zengin insanlar değiliz gelsin ki dağıtalım gelmeden olmaz 🤣
Güzel adamsın kanka işin esprisindeyim takıl kafana göre kazanırsın inşallah güzel paralarKanka biz öyle zengin insanlar değiliz gelsin ki dağıtalım gelmeden olmaz 🤣
Hee heeee,,bende onu kastediyorum zaten,,tabi tabiSeviyorum böyle aşkın izdirabini![]()
Hızlı koşan atın boku seyrek olur ,chelsea işini bilirBu Betis chelseanın fişini çeker bugün neler kaçırıyorlar
Kankam biliyorum makara yaptığını cansın eksik olma ama şaka bi yana burda bi ibnelik var çözemedim 😂Güzel adamsın kanka işin esprisindeyim takıl kafana göre kazanırsın inşallah güzel paralar
Var bı kac cenabet kanka isimleri bende kalsın 🤣Kankam biliyorum makara yaptığını cansın eksik olma ama şaka bi yana burda bi ibnelik var çözemedim 😂
Görürsün dost seyrekmi düşüyo kalınmı dusuyoHızlı koşan atın boku seyrek olur ,chelsea işini bilir