- 1,271
- 852
- 113
Bol sansTek adım
Bol sansTek adım
Aynn bende kupon yapıp uyuyamam illa maç sonuçlanacak öyle yatarımHiç benim tarzım değil. Kupon yaptıysam uyuyamam. Uyuyacaksam kupon yapamam![]()
Eskiden kuponu yatırır teletexten takıp ederdik ey gidi günler eyyy 😂Hiç benim tarzım değil. Kupon yaptıysam uyuyamam. Uyuyacaksam kupon yapamam![]()
AynnEskiden kuponu yatırır teletexten takıp ederdik ey gidi günler eyyy 😂
Aha yaşını açık ettin dost hemen hemen akranız o zaman ben seni daha küçük sanıyordum 😂Eskiden kuponu yatırır teletexten takıp ederdik ey gidi günler eyyy 😂
Uyumamissin dahaAha yaşını açık ettin dost hemen hemen akranız o zaman ben seni daha küçük sanıyordum 😂
Bugün pek uykum yok dost bugün babamın ölüm yıldönümü o yüzden şu sıralar uyuyacak gibi değilim.Uyumamissin daha
Basın sağolsunBugün pek uykum yok dost bugün babamın ölüm yıldönümü o yüzden şu sıralar uyuyacak gibi değilim.
Basın sağolsun kardeşim mekanı cennet olsunBugün pek uykum yok dost bugün babamın ölüm yıldönümü o yüzden şu sıralar uyuyacak gibi değilim.
Amin,,,Basın sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun
Bunun acısını ancak kaybeden ve yaşayan iyi bilir,,ben bir yıl boyunca gece uyumamistimBugün pek uykum yok dost bugün babamın ölüm yıldönümü o yüzden şu sıralar uyuyacak gibi değilim.
Başin sagolsun kardeşim mekanı cennet olsunBugün pek uykum yok dost bugün babamın ölüm yıldönümü o yüzden şu sıralar uyuyacak gibi değilim.
36 dostAha yaşını açık ettin dost hemen hemen akranız o zaman ben seni daha küçük sanıyordum 😂
Allah razı olsun abi. Bir sene içinde hem babayı hem anneyi kaybettik. Dediğin gibi yaşayan bilir. Eksik olma.Bunun acısını ancak kaybeden ve yaşayan iyi bilir,,ben bir yıl boyunca gece uyumamistim![]()
Rabbim hatalarini affedip cennetine koysun...Bizede bol bol sabırlar olsun kemal...seni çok iyi anlıyorum![]()
Üç yil 3ay zaman gecsede daha dün gibi,,
Gözlerim doluyor baba kelimesini duyunca..
Eksik olma dostBaşin sagolsun kardeşim mekanı cennet olsun
Sağol kardeşim eksik olmaBasın sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun
Eksik olma dostBasın sağolsun
Başın sağolsun reis Allah kimseyi ana babayla sınamasın 🥺🥺Allah razı olsun abi. Bir sene içinde hem babayı hem anneyi kaybettik. Dediğin gibi yaşayan bilir. Eksik olma.
Benimde 2007 vefat etti insan kaç yaşına gelirse gelsin babasının yokluğu geliyor bı iz oladak kalıyor eksikliğiEksik olma dost
Basın sağolsun. Yine senin varmış da kaybetmişsin. bizim hiç olmadı gökten zembillle indik sankiAllah razı olsun abi. Bir sene içinde hem babayı hem anneyi kaybettik. Dediğin gibi yaşayan bilir. Eksik olma.