- 3,176
- 1,169
- 113
HahahhahaKankam biliyorum makara yaptığını cansın eksik olma ama şaka bi yana burda bi ibnelik var çözemedim 😂
HahahhahaKankam biliyorum makara yaptığını cansın eksik olma ama şaka bi yana burda bi ibnelik var çözemedim 😂
Biraz üst alsan düzelir gibi sanki 😄Kankam biliyorum makara yaptığını cansın eksik olma ama şaka bi yana burda bi ibnelik var çözemedim 😂
Tamam bak 1 den 0 uzatmada chelsea aliGörürsün dost seyrekmi düşüyo kalınmı dusuyo![]()
BakalımTamam bak 1 den 0 uzatmada chelsea ali
Kanka aylık kazancımı tek yiyorum kötü de kazanmıyorum ama şu boku oynamasam gül gibi geçinir giderim aslında borcum harcım da yok ama kendi kendime macera arıyorum işte ne diyim.4-5k basabiliyorsan bir bahse,,belliki ayakkabı boyacısıda değilsin,,serin git,sakın sakin yaparsan hedefi bulursun
Kemal hocam tuvalete git ordan paylaş bak kupon nasıl geliyorBelki de ben ızdırabı seviyorumdur 😅
Sakin oyna hocam gönlün zengin lakin paran gitmesinKanka aylık kazancımı tek yiyorum kötü de kazanmıyorum ama şu boku oynamasam gül gibi geçinir giderim aslında borcum harcım da yok ama kendi kendime macera arıyorum işte ne diyim.
Yaa fazla derinlere inmeden kendini üzmeden takıl işte,,hırss enbüyük düşman bu işlerde bilirsin,,Kanka aylık kazancımı tek yiyorum kötü de kazanmıyorum ama şu boku oynamasam gül gibi geçinir giderim aslında borcum harcım da yok ama kendi kendime macera arıyorum işte ne diyim.
Aynen dost,,çok güzel özetlemişsin ağzına sağlıkSakin oyna hocam gönlün zengin lakin paran gitmesin
Kanka bak 1.85 oran verıyo bır gol daha rahat çıkarKanka aylık kazancımı tek yiyorum kötü de kazanmıyorum ama şu boku oynamasam gül gibi geçinir giderim aslında borcum harcım da yok ama kendi kendime macera arıyorum işte ne diyim.
Gol cikmazzKanka bak 1.85 oran verıyo bır gol daha rahat çıkar![]()
Amerikan futbolu,beyzbol,masa tenisi varkenKanka bak 1.85 oran verıyo bır gol daha rahat çıkar![]()
Kardom bugünlük paylaşım kotamı doldurdum yarın kaldığımız yerden kaybetmeye devam edelim😂Kanka bak 1.85 oran verıyo bır gol daha rahat çıkar![]()
Burdayız görcezGol cikmazz![]()
Tamamdır dostt 👍Kardom bugünlük paylaşım kotamı doldurdum yarın kaldığımız yerden kaybetmeye devam edelim😂
Gece güney Amerika kupa maçları ve abd mls varKardom bugünlük paylaşım kotamı doldurdum yarın kaldığımız yerden kaybetmeye devam edelim😂
Senin aksine gidicem picligineBurdayız görcez![]()
Kardo ben sabah 5 buçukta uyanıp işe gidiyorum gece uyanık değilim üzgünüm 😅Gece güney Amerika kupa maçları ve abd mls var
Maç öncesi al yat uyuKardo ben sabah 5 buçukta uyanıp işe gidiyorum gece uyanık değilim üzgünüm 😅
Hiç benim tarzım değil. Kupon yaptıysam uyuyamam. Uyuyacaksam kupon yapamamMaç öncesi al yat uyu))