- 48,418
- 15,763
- 113
28
Tebrikler kanka simdidenChelside atarmi dost özel oran oynadık 2 tl
Bol şansTek adım
Benim kafadansın burada paylaştığım patlıyor. Yalnız mola ver. Kayıplar başladı mı durmuyorAma ben bugün hep alttan kazandım sadece burada paylaştıklarım yattı 😅
Bu sefer alacagin tutar arabayi bas gfffYine yattık yemin ederim burası uğursuz geliyor bana 😅
İyi kazanmissin dost bu rakamları basiyorsan tek maça kazancın daim olsun... Bir aylık sigara paramızı tek maça basiyon iyi yürek var valla helalAma ben bugün hep alttan kazandım sadece burada paylaştıklarım yattı 😅
Paylaşma o zaman dost,,sende travma olmuş bu düşünce,,çok tehlikeli,,sen içerde oyna sonra sonucu iletirsin,,bolşanssYine yattık yemin ederim burası uğursuz geliyor bana 😅
Üste hiç elim gitmiyor kanka ben de böyle bi manyağımNiye sürekli alt oynuyon la
Bombacıyı örnek almasinlar alt benim işim 💣💣😅Niye sürekli alt oynuyon la
Az önce kendi kendime bir kupon yaptım burada paylaşmadan, dedim ki bu kupon gelirse foruma direkt dağıtacağım. Düşüncesi bile yetti demek ki, o da yattı 😂😂Paylaşma o zaman dost,,sende travma olmuş bu düşünce,,çok tehlikeli,,sen içerde oyna sonra sonucu iletirsin,,bolşanss
Alt iyidir yinedeÜste hiç elim gitmiyor kanka ben de böyle bi manyağım
DoğruuuuuBombacıyı örnek almasinlar alt benim işim 💣💣😅
Sen 6 aylık kira borcunu ver mülayim snsndhdjBombacıyı örnek almasinlar alt benim işim 💣💣😅