Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi Eşyalara Zarar Veriyor

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,342
2,755
113
Kedi.koltuklari dikkat cekmek icin.tirmalar onu yaptığı zaman sizin tepki verdiginizi biliyo oyun icin sevilmek icin sıkıldığı icin yapar tek olmaz yanina kedi.lazim psikolojisi bozulur kedinin biran önce yanina arkadaş alman lazim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Kedı kaçakçılığı ısıne sokcanız benı

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Maaaaaooovvvvv mıaaaaavvvvb haaaooo

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Mıyaavvvv et ıstıyoaaaoooo aooooo mıayooo et verıooooooo aooo

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
Eğer erkekse çiftleşme dönemlerinde etrafa saldirabiliyorlar

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,477
6,596
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
dost tırnakları kes tırmaladıgı yere kullanmadıgın bezleri sıkıstır ser bendede 2 tane var vazgscmiyorlar ama yınede zarar vermiyorlar o sekılde

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Kedi.koltuklari dikkat cekmek icin.tirmalar onu yaptığı zaman sizin tepki verdiginizi biliyo oyun icin sevilmek icin sıkıldığı icin yapar tek olmaz yanina kedi.lazim psikolojisi bozulur kedinin biran önce yanina arkadaş alman lazim
Sevilmekmi hanımın uyandığı an ilk işi onu sevmek oluyor böyle sevgi bulamaz günde aşırı dozda en az 3 5 sevgi alıyor

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
manıpule yapma 100 de 1 ölüyor oyle tabıatta aslan sahıblendrılıyormu onlardada olen olur yuzde 1 bu sekıl hastalık vs ama bu donguyu tabiatı degıstırmez yapısı geregı yırtıcı hayvanlardır yerlerı ınsan yanı degıldır ayrıca ölen sahibini yyiyip kemgıını bırakan nankor hayvanlardır kedılerı sevmem tek sevdıgım hayvanlar primat bozkurt koyun keci tavuk gerisini at coıpe
ne manipülesi, dış dünyaya ne kadar kapalısınız 100 de 1 dediğiniz çok komik duruyor bilmem farkında mısınız sokaktaki kedilerin %80 i 3 yaşını görmez, 4-5 olanlar apartman altında otoparkta vs bakılanlar olur genelde, çünkü avlanma diyip durduğunuz şeyi yapamadıkları için çöpten karıştırıp buldukları yemek artıklarını veya lağımlarda gezen fareleri yiyip doğal olarak hastalık kapıyorlar, kapmayanı da bağışıklık kazanmış ancak yine de anne sütü vs ememediği aşısız olduğu ve diğer birçok çevresel faktörden dolayı vücut direnci çok düşük olduğundan birkaç sene acı çekerek hastalıkla yaşayıp ölüyorlar. Hiç burnunuzu çıkarıp bakmak yerine görmeyi denediniz mi bilmem, hangi sokak hayvanı refah içerisinde yaşıyor bir örnek gösterin allah aşkına ya.

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Alicam vercek olsam veteriner alıyor zaten veterinere 2 tane var biri erkek 1i dışı ama kisirlastirilmis
kısır olsun, yavrulamasını istemiyorsanız kısır olmasının bir önemi yok onlar birbirlerine arkadaşlık edecekler oyun isteğini kendileri sosyalleşerek giderirler yani :) ben yine kısır istemiyorsanız sorarım birkaç arkadaşıma, yaş fark eder mi 2 aylık veya 2 yaşında olması, bir de hangi ildesiniz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
kısır olsun, yavrulamasını istemiyorsanız kısır olmasının bir önemi yok onlar birbirlerine arkadaşlık edecekler oyun isteğini kendileri sosyalleşerek giderirler yani :) ben yine kısır istemiyorsanız sorarım birkaç arkadaşıma, yaş fark eder mi 2 aylık veya 2 yaşında olması, bir de hangi ildesiniz
İstanbul'dayım 9 aylığa kadar olabilir.ben üzülüyorum kısırlaştırma işine mevbur kalırsam yaparım ama bu şekilde doğal hayatına engel olmak istemiyorum bulayım ona bı eş hayatlarını yasasinlar bide yavruları olur bayılırım hepsini alırım koynuma uyuruz. 😁

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,342
2,755
113
Sevilmekmi hanımın uyandığı an ilk işi onu sevmek oluyor böyle sevgi bulamaz günde aşırı dozda en az 3 5 sevgi alıyor
Kral kedi bu 24 saat sevsen hayır demez yanliz olmaz.yanina kedi.sart yoksa abuk.subuk hareketler yapiyo yanina bi tane daha aldin mi hiç biseyi kalmaz 2 saate alisir zaten ona ondan sonrasi kolay alisana kadar yanlarinda olun bende 4 tane 15 yildir besliyorum ben

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Kral kedi bu 24 saat sevsen hayır demez yanliz olmaz.yanina kedi.sart yoksa abuk.subuk hareketler yapiyo yanina bi tane daha aldin mi hiç biseyi kalmaz 2 saate alisir zaten ona ondan sonrasi kolay alisana kadar yanlarinda olun bende 4 tane 15 yildir besliyorum ben
Arıyorum şuan sahiplendiricek birini bulursam alicam