Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi Eşyalara Zarar Veriyor

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Ya tırnağını keseceksin ya yahnisini yapacaksın

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
aşı konusunda kısmen katılıyorum, bazı temel aşılar gerekli; kuduz karma gibi bunlar da tek doz olarak, aynı bize bebekken yapılan temel aşılar gibi. Yaşam öyküsünü bildiğimiz hayvanlar için ise pasif immünite çok daha sağlıklı ve koruyucu, aşılama vücuda tekrar o bakteri virüsü sokmak demek olacaktır. aşıların büyük bir çoğunluğu ilaç sektörüne köle kazandırmak için türetilmiş bunu en iyi covid zamanı görebildik, kim aşı olduysa sonrasında bi hastalığı çıktı vs. kendim 0 dozum mesela hiç yaptırmadım bu yüzden. sizin sokakta bulduğunuz kedi muhtemelen FIP, HPV gibi virüs taşıyordur bunlar %80-85 hastanın kurtulamadığı hastalık etmeni virüsler, ve yine bu kayıpların ciddi bir kesiminin de 6 aylıktan fazla ömrü olmuyor zaten
Pandemide ası olmadım askerde bile tetanoz olmadım tutanak tutup ne olursa olsun kanser dahi doğal ortamda vücut yok ediyor milyar yıl süren evrım sonucu geldık iradem olsa bebek asılarını da olmazdım bebekken aynı sekıl hayvanlar ıcınde gecerlı genetiği sağlam ise dırek yok edılıyor virusler vücut tarafından

Levent0505

Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
608
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
At dışarı gitsin 😀

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
328
83
Kediler çok güzel hayvanlar da yaramazlıkları asla bitmez o da tuzu biberi artık

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
renk tercihiniz var mı :)

alırken muhakkak aşı karnesi yapılmışsa tahlil vs isteyin. fip panlökopeni vs hastalığı olan kediyi verirlerse evdeki çocuğa da bulaşır aynı evde ikisini de tedavi etmek çok zor olur
Aldık aracı vardı petshop araciydi asıl sahiple irtibat kurdurmadi gerekli soruları o sordu bize söyledi iç dış parazit hariç herşeyi tamammmis bide chip takılması gerek tam bı prenses

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Aldık aracı vardı petshop araciydi asıl sahiple irtibat kurdurmadi gerekli soruları o sordu bize söyledi iç dış parazit hariç herşeyi tamammmis bide chip takılması gerek tam bı prenses
Cip için 6 aylik olmasi lazim hadi kurtuldun koltuktan senin oğlan bu saaten sonra size bile selam vermez sevgili gelmiş adamin
Ic dış parazit için ikisinin bi arada olduğu siringalar var enseye damlatiyosun ilaç yada aşıya gerek olmuyo

Son düzenleme:

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
at kapıya zarar marar kalmaz

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
147
43
İnsanın dünyaya verdiği zarar yanında kedinin eve verdiği zarar nedir ki 😏

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,162
6,442
113
bana nıoye ymadın gardasım :D whattapadan ayzıorum snaa