Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi Eşyalara Zarar Veriyor

goddessofspace

bittim 👁️ün 🌙dın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
203
43
Hayvanların yaratılış biçimi dogadır ev degildir dogal olarak hayvan eve sıçarda işerde tırmalarda hayvanları salın abi abi dogaya bide empati yapın simdi ben sizi alsam ormana götürsem burda yaşayacaksın desem mal gibi kalırsınız ...
yüzyıllardır hayvanları kendi amaçlarımız için evcilleştirip eğittik gerek yük taşıma gerek avlanma gerek koruma vs için de dünyads doğal alan sayılabilecek yeşil alan bırakmadığımız şu devirde ufacık kediyle köpeğe evde yer mi ayıramadık? ben demiyorum alıp kaplan puma kurt tilki besleyelim evde, ama bir kediyi beslemek çok zor olamaz. sokakta ömrü ortalama 2-3 yıl olan bir kedinin evdeyken en az 12-14 yıl yaşayabiliyorsa onların doğal alanı artık sokak veya kalmayan ormanlar değil.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,528
5,105
113
yüzyıllardır hayvanları kendi amaçlarımız için evcilleştirip eğittik gerek yük taşıma gerek avlanma gerek koruma vs için de dünyads doğal alan sayılabilecek yeşil alan bırakmadığımız şu devirde ufacık kediyle köpeğe evde yer mi ayıramadık? ben demiyorum alıp kaplan puma kurt tilki besleyelim evde, ama bir kediyi beslemek çok zor olamaz. sokakta ömrü ortalama 2-3 yıl olan bir kedinin evdeyken en az 12-14 yıl yaşayabiliyorsa onların doğal alanı artık sokak veya kalmayan ormanlar değil.
Tamamda hayvan konuşamıyorki belki dogada olmak istiyor buyuk sehirlerde koca koca sitelede hayvanı kilitleyip cikan milyonlarca insan var mesela

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
O demek ? Kediyi mezarami gorutucem napiyim birakiyim 25k verdiğim koltuğu parcalasinmi? Çözüm bulmaya çalışıyoruz gördüğün gibi bı fikrin yok boş yapma
Kedinin tirmalamasi icin duvara asilan seyler var adini unuttum. Ondan alirsan koltugu tirmalamak yerine enerjisini onun uzerinde harcayabilir. Adini unuttum da biraz arastirmayla bulabilirsin.

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Hayvanların yaratılış biçimi dogadır ev degildir dogal olarak hayvan eve sıçarda işerde tırmalarda hayvanları salın abi abi dogaya bide empati yapın simdi ben sizi alsam ormana götürsem burda yaşayacaksın desem mal gibi kalırsınız ...
Kediyi ormana koy 1 ay icinde ölür susuzluktan veya acliktan aslan degil bu kardesim. Benim evde 7 tane kedim var 5 yilda 1 2 kere kum yerine evin bi koseine yapmislardir o da hastaliktan vs. Kedi evin enerjisini de yaydigi titresimlerle iyilestirir. Peygamberimizin de kedileri vardi ve onun yedigi kaptan yemek yerdi.

sivas3158

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,123
356
83
Tırnakları kes bide oyun tahtası al ona ipli olanlar var

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
89
28
Ne yaparsan yap evin anasını sikmek için programlanmışlar. Nereden biliyorsun diye sorma.

tamer21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,346
769
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
Sakinlestirici ver ağa

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
1,811
113
Bana verebilirsin. Ben eşyalı evde oturuyorum. İstediği yeri tırmalayabilir 😂

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,395
2,769
113
Evet yorumlardan alnadigimiz kadariyla güzel ülkemin ınsanları kedi falan baktığı yok evde leş gibi yaşayıp gidiyo
Kedi yanlız mi tek kedimi

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ben evde yaşayan hayvanlara üzülüyorum hapıs tek basına baştan insanlar eve alıstırmıcaktı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,772
113
Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
Azginlik döneminde heralde kral 😂

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,693
4,581
113
Bro her yerine yapıyor belli bı yer olsa öyle yapicakdim.komple koltuğu banlayamamki.tirmalama tahtası gibi bişey var kartondan ondan sparis ettim bayağı etkili dediler fiyatida uygun 2 tane söyledik bı yatak odasına bide oturma odasin koyacağım onu tirmalar dediler.ise yaramazsa senin bahsettigin gibi bı şeffaf bant var ondan alicam üst kısım hariç her yerini kapliycam oda bayağı payaliymis be
Bende işe yaramıyor evde bulunmasina ragmen ozellikle koltuk kenarlarını tırmalıyor heryerini tirmaliyorsa sıkıntı

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,933
5,999
113
Kediyi ormana koy 1 ay icinde ölür susuzluktan veya acliktan aslan degil bu kardesim. Benim evde 7 tane kedim var 5 yilda 1 2 kere kum yerine evin bi koseine yapmislardir o da hastaliktan vs. Kedi evin enerjisini de yaydigi titresimlerle iyilestirir. Peygamberimizin de kedileri vardi ve onun yedigi kaptan yemek yerdi.
bence tam tersi çok kedi gördüm serçe kuş vs avlıyorlar

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Ayni cins kedi bendede var sadece bir yere takıntılı neresi olursa olsun yapmaz sadcee yemek masasının sandalyelerine yapar