Kediye patik örünO demek ? Kediyi mezarami gorutucem napiyim birakiyim 25k verdiğim koltuğu parcalasinmi? Çözüm bulmaya çalışıyoruz gördüğün gibi bı fikrin yok boş yapma
Kediye patik örünO demek ? Kediyi mezarami gorutucem napiyim birakiyim 25k verdiğim koltuğu parcalasinmi? Çözüm bulmaya çalışıyoruz gördüğün gibi bı fikrin yok boş yapma
Ver birine dedin ya ona takıldım dayıcımParadoks degıl doğru genetık yapılarımız farklı hayvan insana zarar verir aynı ortamda cıgerlere bolca kıl tüy gider yerı dogadır sokaklardır hayvanların
Eve almış bıkere atsa olmaz yapamaz dışarda ölür mecbur kedıperest manyaklar var onlara versın kurtulsunVer birine dedin ya ona takıldım dayıcım
de mi halbuki daha 4 aylikken hastaliktan kan kusa kusa ölmek, sokak aralarinda hiz yapan aracin altinda kalmak istiyorlar evde yaşamak yerineBen evde yaşayan hayvanlara üzülüyorum hapıs tek basına baştan insanlar eve alıstırmıcaktı
Tırnak törpüleme aparatı var kendi gidiyor onda tırmalıyor.Sakın atma!!!Diğer kediler ez,iyet ederArkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
manıpule yapma 100 de 1 ölüyor oyle tabıatta aslan sahıblendrılıyormu onlardada olen olur yuzde 1 bu sekıl hastalık vs ama bu donguyu tabiatı degıstırmez yapısı geregı yırtıcı hayvanlardır yerlerı ınsan yanı degıldır ayrıca ölen sahibini yyiyip kemgıını bırakan nankor hayvanlardır kedılerı sevmem tek sevdıgım hayvanlar primat bozkurt koyun keci tavuk gerisini at coıpede mi halbuki daha 4 aylikken hastaliktan kan kusa kusa ölmek, sokak aralarinda hiz yapan aracin altinda kalmak istiyorlar evde yaşamak yerine
Ne atması kardeşim eş arıyorum oglumaTırnak törpüleme aparatı var kendi gidiyor onda tırmalıyor.Sakın atma!!!Diğer kediler ez,iyet eder
Bendede var 3 yıldır bakıyorum kedimden vazgeçmedim eşyalarımdan vazgeçtim malesef engel olamıyorsunArkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
Valla tırmalama tahtası gibi bişey söyledik.bide eş arıyorum eş bulursam onunla kafası dağılır diye düşünüyorum yoksa kaplaticam koltuklariBendede var 3 yıldır bakıyorum kedimden vazgeçmedim eşyalarımdan vazgeçtim malesef engel olamıyorsun
Mrb sizin çevrenizde varmı kedi sahiplendiricek kimseyüzyıllardır hayvanları kendi amaçlarımız için evcilleştirip eğittik gerek yük taşıma gerek avlanma gerek koruma vs için de dünyads doğal alan sayılabilecek yeşil alan bırakmadığımız şu devirde ufacık kediyle köpeğe evde yer mi ayıramadık? ben demiyorum alıp kaplan puma kurt tilki besleyelim evde, ama bir kediyi beslemek çok zor olamaz. sokakta ömrü ortalama 2-3 yıl olan bir kedinin evdeyken en az 12-14 yıl yaşayabiliyorsa onların doğal alanı artık sokak veya kalmayan ormanlar değil.
Kedi canı ne isterse onu yapar bro.Arkadaslar 8 aylik blue point kedim var dun aldigim koltuga kafayi takti surekli gelip tirnak takiyor ayni sekilde yatak odasinada zarar veriyor nasil bi çozum bulabilirim?varmi fikiri yada tecrubesi olan.tirmalama tahtasida var ama onu kullanmiyor
Oyuncakları var zaten bro.neyse dur bı eş bulursak belki rahatlar biraz.aslinda hiç yaramaz değil sadece koltuğa taktiKedi canı ne isterse onu yapar bro.
Engelleyemez din hiçbir şekilde.
Anca ona uygun seveceği oyuncak alırsan belki vazgeçirebilirsin.
Bende var 4 tane hepsinin aynı anda kudurduğunu düşün 🤣🤣 saldım artık karışmıyorum zaten hiçbir şekilde söz dinlemiyolarOyuncakları var zaten bro.neyse dur bı eş bulursak belki rahatlar biraz.aslinda hiç yaramaz değil sadece koltuğa takti
Kum al kum kokusuna giderDostlar benim kedi evin her köşesine işiyor var mi bir çözüm kudurdu kopek bir dişi getircem o gelene kadar bir cozum lazim
Kral kum derken ev cuvallarla kum varKum al kum kokusuna gider
Kokulu kum oluyor onlardan alabilirsen daha iyi olur.Kral kum derken ev cuvallarla kum var