- 4,268
- 2,516
- 113
Ben sana dun ozelden ne dedim suan konusmam senle parada almam faik var ya kemal sunalin filminde sarhosken canim dostum deyip para veriyo sonra hatirlamiyo bigun sonra hirsiz diyo🤣Kafam güzelken herkse söz vermişim aw
Ben sana dun ozelden ne dedim suan konusmam senle parada almam faik var ya kemal sunalin filminde sarhosken canim dostum deyip para veriyo sonra hatirlamiyo bigun sonra hirsiz diyo🤣Kafam güzelken herkse söz vermişim aw
Teşekkür ederim dost seviliyorsun sende 100 hazırla bakem oldu 400Şimdiden doğum günün kutlu olsun nice senelere dost![]()
Bu iki oldu kanka 😔Kafam güzelken herkse söz vermişim aw
JsjshahajjahshsBen sana dun ozelden ne dedim suan konusmam senle parada almam faik var ya kemal sunalin filminde sarhosken canim dostum deyip para veriyo sonra hatirlamiyo bigun sonra hirsiz diyo🤣
Galatasaray571 sende yandin dost@Galatasaray571 23 saat sonra happy birdday hazırla 100 sende bakem
Allahın hakkı 3 demişler dostBu iki oldu kanka 😔
Sarhosken para istenir mi la adami gafil avliyonuz🤣🤣Allahın hakkı 3 demişler dost
Frebet oran dusmese 100 TL direk çekecektim 93 TL yi 100 yapamadımTeşekkür ederim dost seviliyorsun sende 100 hazırla bakem oldu 400![]()
Ben para istemedim dusa girmesini önerdimAllahın hakkı 3 demişler dost
Bişey demiyorum artıkAllahın hakkı 3 demişler dost
Bende 85 lirayi az once onwinde ve elitte 100 yapamadimFrebet oran dusmese 100 TL direk çekecektim 93 TL yi 100 yapamadım![]()
Yabancı degilsin sen dost sana %50 indirim yaparız söleme kimseyeFrebet oran dusmese 100 TL direk çekecektim 93 TL yi 100 yapamadım![]()
Sana demedim🤣Ben para istemedim dusa girmesini önerdim
Kanka sende 100 ateşleyecen oldu 500Bişey demiyorum artık
Bana attiklarinda hep 2 lira kesinti vardi onlari duserim bende🤣Yabancı degilsin sen dost sana %50 indirim yaparız söleme kimseye![]()
GüzelKanka sende 100 ateşleyecen oldu 500
.Kanka sende 100 ateşleyecen oldu 500
Sitelerde atar ooo zenginsin senKanka sende 100 ateşleyecen oldu 500