- 4,268
- 2,516
- 113
Jojo matbet holigan grubundan aldiklarini bana ayir yeter baskada bisry istenemTopladigin 500 TL yi şuraya ativer 31310031031
Jojo matbet holigan grubundan aldiklarini bana ayir yeter baskada bisry istenemTopladigin 500 TL yi şuraya ativer 31310031031
O kadar yazdım cidden kırgınım sanaNankör 🤭🤭🤭🤭
Para lazım dost ver ne kadarin vaesa @Salobalo12 ya sigara alıcazYaw hehehe 🤣🤣
Bro sal beni artık lütfen millet yanlış anlıyorO kadar yazdım cidden kırgınım sana
@Baikal1 senin dogman bize zarar kanka 28 atip 100 istiyon mazot gibi 20 gunde bu kadar zam faiz olmaz🤣Vermesen bi yüzlük gönül koyarım yılda bir yaşanan bir olay bu
Ama cidden haklıyım kanka 😔Bro sal beni artık lütfen millet yanlış anlıyor
Dm gelsene kankaBro sal beni artık lütfen millet yanlış anlıyor
Bir kumarbazın doğuşu 😂Son 23 saat 7 dakika zaman geçmiyor
100 TL verir 500 kere ciğerini alırım eminmisinVermesen bi yüzlük gönül koyarım yılda bir yaşanan bir olay bu
Dostum baikal 100 kisiye soz veriyo sonra aramiz iyi baikalla diye dmden bana yaziyorlar sanki muhasebe muduruyum ben @Baikal1 reisin .yani bu adam soz veriyor cok fazla ama unutuyor🤣🤣cok basima geldiAma cidden haklıyım kanka 😔
23 Olcak bakma bigboss olduguna genc milyonerlerdenYaş kaç olacak @Baikal1
Ciger bana lazım kardo başka birşey lazım sa seve seve 🤭🤭🤭🤭 bugün bana yarın sana100 TL verir 500 kere ciğerini alırım eminmisin
Sana söz verdi miDostum baikal 100 kisiye soz veriyo sonra aramiz iyi baikalla diye dmden bana yaziyorlar sanki muhasebe muduruyum ben @Baikal1 reisin .yani bu adam soz veriyor cok fazla ama unutuyor🤣🤣cok basima geldi
Senin profilde yaprak mi yaziyor ben mi yanlis okuyorum🍌Ciger bana lazım kardo başka birşey lazım sa seve seve 🤭🤭🤭🤭 bugün bana yarın sana
Bana verdiklerini tuttu ama baskalari senin yasadigini yasadiSana söz verdi mi
🤣🤣🤣Hayırlısıyla 31 olacaz az kaldı